UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В Калинці і на Амазоні
-
На амазоні є.залежитт від розміру. Десь від 150 дол королева. Матрас окремо
-
Підскажіть будь ласка як обмінювати водійські права в Калгарі? Дуже потрібно для роботи. Треба записуватися заздалегідь?
-
London drugs west hills/west place. В принципе, в любом London drugs/shoppers Drugmart
-
Скиньте ссилку будь ласка
-
Спасибо 🙏
-
Спасибо хороший совет
-
Де зробити фото на документи ( не за всі гроші світу ) в sw ? Хтось може підсказати ?
-
У цих місцях безкоштовний рентген і без хелс карти 1. 751 3rd Street SW, Калгарі #417 рентген 2. 187, 96 ave NE#21
-
Рентген бесплатный, кровь 43 дол
-
Порахуйте. Квартира тимчасова на аренбі на 2 тижня десь 1500 дол. Квартира на тривалий термін частіше всього треба заплатити за 3 міс+депозит. Картка сім 40-70 дол. Медкомісія 134$. Проїзд один білет 3,6 дол. Продукти все купити з 0. Це якщо дорослі без дітей. Якусь суму на ліки на всяк випадок і на лікаря, якщо одяг знадобиться
-
Я так понимаю зависит от наполненности отеля
-
Полностью Вас поддерживаю. Вопрос к людям, которые не видят ничего плохого в пиратстве и покупке сливов. Вы же хотите, чтоб ваш труд оплачивался? Или не против, чтоб вашим трудом пользовались безоплатно?🤔 Так в чем разница? Все результат чьего-то труда интеллектуального или физического, и затраченные усилия должны вознаграждаться. Я считаю, что если человек осознает свою ценность, то с радостью оплачивает ценность других людей. Я не позволяю себе даже использовать купленный образовательный курс вместе с мужем, берегу карму 🤭Мое скромное мнение☺️
-
Да, за месяц