UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всем привет, ищу работу, английский средний, ищу в сфере начиная от клининга, заканчивая sale assistant, возможно у кого то на работе есть вакансии, если есть какая нибудь информация , напишите пожалуйста, буду благодарна 🌸😊
-
І тепер в Калгарі не може
-
Місце роботи Онтаріо
-
Чоловік знайшов роботу офіційну на роботі йому сказали що стоїть провінція Онтаріо і він тільки там може працювати
-
Для чего?
-
Бывают дают open но с ограничениями на провинцию. Через IRCc поменять можно.
-
А що в перміті написано ? Що open?
-
У чоловіка віза по куаету? Дитині visitor record не дали?
-
Обовʼязково зайдемо теж!
-
Привіт всім, в tax clin збирають підписи українців на подання петиції для спрощеня отримання PR тим хто приїхав по CUAET на даний час зібрано трохи більше 247 підписів,це дуже мало Адреса 800 6 AV SW Calgary Народ виберіть час і сходіть поставити свій підпис.
-
Я обов'язково зайду з дружиною поставимо підписи але здається мені це безрезультатно
-
Допоможіть будь-ласка,може ,хтось мав таку ситуацію?Приіхали знайомі сімʼя,жінка українка,чоловік -поляк і маленька дитина 2 роки жінці ворк перміт видали,а чоловіку ні,бо він поляк,і на дитину теж виплат не буде!Що ви скажете,як допомогти,може,хтось мав подібну ситуацію.Як залишитись ??
-
Champion Белая-40$ размер М Серая-40$ размер S
-
Жінка оформлялась по СUAET,але чоловік поляк і він просто ,як турист,дитина народжена в Польщі,то теж не можна зробити документ.Може хтось знає,може хтось стикався ,як вийти з ситуації,щоб залишитись?
-
тут не продают medium rare burger
-
я уже не могу есть и пить))) а только 8 вечера
-
Ну так ему нужно было визу куает оформлять по супруге и не было бы проблем
-
Так
-
Тоді дитина виходить теж з польським громадянством як і чоловік…
-
У дитини візи по куает також немає?
20 Jan 2023, 19:11
284777/372217
4 minutes ago