UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
І ви приділяли багато уваги дітям? Водили їх кожен тиждень в музеї,на атракціони,на розвиваючі заняття, в зоопарк, возили в гори...? Це я перечислюю те,як проводять час 80% сучасних батьків. Я,наприклад зі своїм сином,коли він був малий, обходила все,що можна було і куди він хотів йти,туди мы йшли і часу приділяла багато. Зараз він тінейжер і йому вже така увага батьків не потрібна. Йому на даний момент потрібно спілкування з однолітками і так, комп'ютерні ігри. І ,на жаль, я зараз не можу забирати у нього гаджети,бо такий вік непростий. Але від того діти не будуть гіршими, бо це сучасне покоління,яке йде в ногу за іноваціями
-
Абсолютно верно. Но они улучшают состояние волос за это время. Более того, надо делать перерывы
-
Трихологи не разрешают пользоваться им чаще,чем раз в неделю
-
Колись полоскала волосся корінням ріп'яху. Але де тут його взяти я поки не знаю 😭
-
Візьміть Деркос зелений. Гарна штука. Як сульсена
-
Так і писало,для підлітків . В такий період у них дуже багато підшкірного жиру,тому і голова сильно жирніє ,і прищі
-
Як варіант знайти шампунь для підлітків. Дома сину купляла, то на 2-3 дні йому вистачало. Тут не можу знайти. Якщо ви знайдете,поділіться, будь ласка, а я вам напишу
-
Чому в Калгарі? Ви 23 роки тому жили в Калгарі?
-
А може навпаки жирне? 🙈 бо як не помите,то ж як жирне виглядає
-
Меня сухие шампуни выручают) пока не привыкнете к климату,ничего не поможет
-
23 роки тому діти взагалі були самі по собі, батьки або працювали або займалися своїми справами. Так,як зараз займаються батьки з дітьми і всюди з ними ходять ,і всюди їх возять( театри,зоопарки,розвиваючі центри,музеї... , такого 23 роки тому не було. Якщо ви виняток, то я заздрю вашим дітям, бо я максимум з мамою раз в 3 міс в кафе дитяче ходила і раз в півроку в ляльковий театр. Весь вільний час,або самі по собі були,або на картоплю в село їхали, а на канікулах взагалі все літо від ранку до вечора корови пасли.
-
Шановні Майстри Краси і наші прекрасні Дівчата!Може хтось підкаже що тут робити з волоссям?Воно стало сухе і виглядає як немите постійно😱Шампуні маски кондьори для волосся нічого не міняють 🥵Питала в аптеках кажуть сухий клімат нічого не зробиш.Але треба щось робити 🙏Вдома я помила і пішла.А тут замучилась.Підкажіть будьте ласкаві 🙏
-
Вже написав. Там нова процедура. Можна зробити довіреність в канадського нотаріуса та вислати в консульство по пошті на завірення.
-
Это через консульство Украины нужно делать. Предварительно напишите в чат поддержки на оф сайте
-
ні ) цікаво, що буде далі.
-
Доброго дня всім ) Порадьте будь ласка нотаріуса в Калгарі. Треба довірку в Україну вислати.