UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня,вчора було втрачено 2 паспорти мій та дитини. (розносила резюме можлмво вилитіли з папки)в районі 17 авеню SW.можливо хтось знайшов. Olena Pastushok. Anastasiia Pastushok.
-
Всім привіт) питаннячко, я з чоловіком реєструємо окремих два аккаунта CRA? Податкову декларацію подали
-
Продам все за 400 cad? можу окремо! Кому ціна здається за велика, прохання купити в магазині! Халяви нема
-
Нам даже секьюр не открыли.
-
Еду в Кенмор погулять по городу и небольшой трейл в горы. Есть 1-2 места. 35 дол.
-
Продаю Audi A6 S-line 2012 Quattro 3.0T Компрессор (313 к/с) Км: 298ххх Ціна: 12000$ Особиста машина, знаю всю історію Без ключовий доступ, проекція, підігрів/охолодження сидінь (памʼять), технічно/механічно/косметично все супер. Машина обслужена, масла мотор/коробка, ричаги, резину купляв в минулому році. Не потребує жодних вкладень, лише лобове тріснуте. Можу багато розповісти про машину, пишіть якщо цікаво. Ціна Обговорюється 📍 Можливий обмін на Mercedes S W221
-
Всім привіт. Трішки не по сезону але у вас є унікальна можливість підготуватися до Різдва та нового року вже зараз😀Продаю у зв’язку з переїздом,купили в цьому році в Home depot за 170$ Лісова красуня 185 см зростом та новими прикрасами іграшками. Запакована в коробці. Ціна всього 50 $. коробка іграшок у подарунок. Ярослав 8252881030
-
Дякую 🤗