UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В эту) забыла фото добавить)
-
Ищу соседку в однокомнатную квартиру, 14 авеню юго-запад Контракт до конца июня
-
Може повернуть їм. Бідні люди
-
всім привіт! я твоя мобільна фотографиня мобільна зйомка 📲 новий напрямок, який дуже швидко шириться та розвивається. кому підійде формат мобільної зйомки? • контент для себе • бʼюті майстра • бренди одягу • будь-який бізнес напрямок, який потребує естетичного візуалу 🖇️ для співпраці пишіть в особисті або на мою робочу сторінку www.instagram.com/daaasyaaa.ph?igsh=MW8wYXU5M21kdnJ6bA==
-
Месяц назад регистрировался,такого небыло
-
Продам свій автомобіль Audi A4 S-line 2011 року випуску Все працює ідеально Нещодавно поміняли всі ротори, колодки, лобове скло, відремонтували підвіску, тільки замінили масло. - Передні та задні датчики паркування - Блоковий нагрівач -Bluetooth аудіо - люк - Передні сидіння з підігрівом - Повний привід (quattro) - Відновіть ситуацію - Протиковзкий -Круіз контроль -ціна 8000 - Трохи торгується після огляду
-
Продаю ухоженную консоль Nintendo Switch Lite + чехол со сменными рукоятками в 3 размерах + один комплект из 6 накладок на стики разной высоты (на выбор черные либо голубые с желтым) + дополнительное новое защитное стекло (одно уже установлено) + З/У 200cad
-
Це не я. Я зробила репост
-
Звичайна,але стрес.може бомжі знайдуть і у смітник закинуть.
-
Ви в транспорті не їздили? Бо якщо так, то вертаюсь у Калгарі Транзит. Я тиждень тому загубила гаманець в автобусі, лишила голосове повідомлення і в понеділок прийшов лист, що все знайшли.
-
Народ можливо знає хтось чи завтра ніхто не їде в банф машиною щоб побачити деякі місця?
-
tickets.uucalgary.com/o/1
-
привет народ. какие сайты популярны в калгари по типу olx.ua