UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам свій автомобіль Audi A4 S-line 2011 року випуску Все працює ідеально Нещодавно поміняли всі ротори, колодки, лобове скло, відремонтували підвіску, тільки замінили масло. - Передні та задні датчики паркування - Блоковий нагрівач -Bluetooth аудіо - люк - Передні сидіння з підігрівом - Повний привід (quattro) - Відновіть ситуацію - Протиковзкий -Круіз контроль -ціна 8000 - Трохи торгується після огляду
-
Продаю ухоженную консоль Nintendo Switch Lite + чехол со сменными рукоятками в 3 размерах + один комплект из 6 накладок на стики разной высоты (на выбор черные либо голубые с желтым) + дополнительное новое защитное стекло (одно уже установлено) + З/У 200cad
-
Це не я. Я зробила репост
-
Звичайна,але стрес.може бомжі знайдуть і у смітник закинуть.
-
Ви в транспорті не їздили? Бо якщо так, то вертаюсь у Калгарі Транзит. Я тиждень тому загубила гаманець в автобусі, лишила голосове повідомлення і в понеділок прийшов лист, що все знайшли.
-
Народ можливо знає хтось чи завтра ніхто не їде в банф машиною щоб побачити деякі місця?
-
tickets.uucalgary.com/o/1
-
привет народ. какие сайты популярны в калгари по типу olx.ua
-
да, нашла резюме делала через конструктор на сайте, через сутки пришло от сайта письмо с ошибками и рекомендациями по улучшению отвечала на вопросы (около 39 отправок было, вела табличку в Экселе). в итоге ответили, собес был сегоня, в понедельник выхожу 2 дня заняло
-
Доброго дня. 9-го квітня я повертаюся з Японії до Калгарі і шукаю кімнату (бюджет 600-800). Трохи про себе: родом я з Києва, маю освіту з прикладної математики і вже понад 20 років об’єдную роботу в IT сфері з інструкторською діяльністю зимових видів спорту, (гірські лижі та сноуборд). Я дуже тепло ставлюся до дітей (маю двох власних) та легко знаходжу спільну мову із тваринами, будь-то коти чи собаки. Переконаний, що основою міцних сусідських відносин є відверте спілкування, що дозволяє людям без зайвих утруднень висловлювати свої побажання та зауваження. Зі свого боку, завжди готовий прийти на допомогу сусідам, незалежно від того, йдеться про домашні потреби, будівництво чи догляд за домівкою , тваринами чи дітьми. Буду радий відповісти на будь-які ваші запитання. Сподіваюся на вашу відповідь. З найкращими побажаннями, Ярослав
-
Привіт! А підкажіть будьласка якихось затишних барів з хорошими коктейлями в даунтауні)
-
Продам коляску Stokke Xplore 3в1. В подарунок чохли в коляску і крісло. В гарному стані, все в комплекті. Можлива доставка. Ціна 1300 cad
-
Да ладно
-
Формат «коктейльна миля» Зайшли - випили коктейль - пішли в наступний Тобто будь-що, де смачно
-
Продам IPhone X 64gb Состояние - 9/10 Царапины - сколы отсутствуют. Носился в чехле и с защитным стеклом. Не тонул, не падал, менялась только батарея в сертифицированном центре в Варшаве. Комплект: Айфон Кабель Наушники Родная коробка с документацией. Цена - 250$