UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
У кого приложение бмо тоже не работает сейчас?
-
Вони писали раніш про якийсь мейнтенанс
-
Не знаете когда включат?
-
Уроки англійської мови для дітей та дорослих в режимі он- лайн.Одноосібний підхід до кожного Юлія.
-
Усім привіт. Є декілька питань. 1. Який банк надає найкращі умови? Я у лютому прилетіла в Монреаль, відкрила в RBC. Дали обслуговування на 1 рік безкоштовне. Може десь у кого є кращі умови? 2. Я раніше мало користувалася банками. На що краще звернути увагу? Хотілось би знайти банк з максимальною кількістю бонусів. Я вибачаюсь, якщо дурні питання, але раніше цим займався чоловік, а зараз я вдова.
-
Усім доброго дня. Не зовсім про англійську. Може хтось знає чи є десь курси безкоштовні курси французької мови. Я англійською володію вільну.
-
Доброго дня. Я прилітаю до Калгарі 19-го квітня. Підкажіть будь ласка - чи є ще волонтери в аеропорту? Мені не потрібно поселення, але дуже хотілось би отримати інформацію усю разом.
-
Усім привіт. Питання до жінок - чи можна в Калгарі десь купити недорогу та якісну офісну одежу? Скільки грошей може затягнути офісний костюм? Дякую.
-
Доброго дня. Чи є тут хтось, хто здавав на права з нуля в Калгарі? Нажаль мій чоловік помер і тепер треба самій вчитись. Поділіться досвідом будь ласка. Дякую.
-
Шукаю людей на віддалену раб0ту👋!Навчаю абсолютно безкоштовно! Мій інтерес це відсоток від вашого прибутку. Жодних грошей на перед не беру🙅♂️Кому цікаво писати йому @Leon_Absolute
-
Дякую. Ого, через рік! Офіційні правила?
-
Есть книжка , учиш правила ,знаки итд, здаешь теорию, через год вождение . Материал есть , что учить , могу выслать, если напомните
-
t.me/uu_calgary/1/364372 ця книжка?
-
Дякую. Не легкий процес.
-
Да, в мене така теж