UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Только после того, как откроют отдельно про школы, про больницы, про "Привет, я прилетаю через месяц, где искать жилье", про "Помогите с работой, английский ниочинь", про "Как паспорт отправить в Дюссельдорф" и про "В какой садик сдать ребенка".
-
Привіт. Хто без англійської мови і найшов якусь роботу??? Де і як,може люди потрібні ще???
-
скільки коштує пломбування? хоча б приблизно?
-
По пошуку попробуйте знайти. Багато раз обговорювали всі ці питання. Скільки років синові,від віку також залежать школи,бо вони тут діляться на 3 рівні.
-
Доброго дня! Потребую поради. Прибуваю в Калгарі на початку лютого з батьком та сином. Шукаю тимчасове житло. Чи є інші способи, крім arnbnb, орендувати помешкання тимчасово? Яка ціна вважається нормальною? Можливо хтось з вже прибулих порадить хороших орендодавців? Якщо все ж орендуватиму на arnbnb, то хочу спробувати забукати в хорошому районі, щоб по приїзду там же шукати постійну квартиру та школу. Тому порекомендуйте, які райони вважаються безпечними та хорошими в Калгарі? Де добрі школи?Де вам особисто подобається? Або де зручно поселитися для початку, по приїзду?
-
В UPS
-
Друзі, де ви друкуєте свої документи зазвичай? Я у центрі зараз живу
-
Твои ещё крошечки маленькие😍
-
Девочки, кто за двухъярусную кровать спрашивал ?
-
Вытирайте ноги тщательно, наслаждаясь процессом и ковриком – советуют поляки Думаем, что производство таких половичков стало бы отличным мировым стартапом. В каждом украинском доме такой сувенир для пола был бы точно. 🎥 ТСН #юмор Eng Twitter | Ua Twitter | YouTube | TikTok | Eng telegram | Прислать фото/видео