UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Фастрент
-
Вітаю, в клінінгову компанію потрібен персонал, шукаємо активних, відповідальних, чесних, акуратних жінок, можливе влаштування без авто, бажано хоча би базове знання англійської мови, поки влаштування на парт тайм, з можливим подальшим влаштуванням на фулл тайм. Телефонувати за всією інформацією за номером (587) 438-5469 Ірина Місто Калгарі Можливо вести розмову на англійській та російській мовах. Дякую, всім гарного дня
-
Mainstreet, повно варіантів до 1500$ за окремі апартменти rentfaster .ca
-
Продам вакуумный пылесос Shark В отличном состоянии 80 CAD Доставка за отдельную плату Район South Calgary Пишите в ЛС пожалуйста
-
Якшо це ваші перші права, то оік ви маєте їздити право, лише з кимось в машині хто має права постійні. Якшо не перші то будете їздити з кимось до тої пори поки не здасьте практику і не получите свої постійні права 5 класу Це я дізналася кілька днів тому. Буду здавати з польських на канадські
-
Добрий день! Продаю дані речі, користувалась 3 місяці. матрас - 350$ ліжко - 350$ стіл - 45$ Торг доречний)
-
@stoner_ministry Temu ?
-
Кто может зарегистрироваться в приложении и ввести мой промокод? Заплачу 15cad. Уже есть те кто зарегистрировался и я заплатил, могу подтвердить легко, могу даже предоплату дать)
-
Доброго дня! Шукаю дитячого оптометриста та стоматолога, які знаються на своїй справі. Також буде рада ,якщо порадите ортодонта. Наперед вдячна.
-
Якшо не права, то хтось поправте 😅
-
Якщо не перші права, то здаєте теорію, вам дають 7 класу права і забирають, ви їздите з кимось, і одночасно здаєте практику, і тоді получаєте 5 клас
-
@mr_1nkognito
-
Ахах) ну ладно
-
Просто так. Здесь тоталитаризм
-
Так а что не так, тут уже пол чата зарегистрироваться успело?
-
Подскажите где есть приюты для собак? И какая процедура ? Хочу взять собаку
-
No temu policy
-
За что?
-
@stoner_ministry бан
-
Брехня 😅 після перевірки всіх документів запросили тільки документ з реджістрі про відсутність штрафів чи щось типу того. Його зробили за 10 хв
20 Jan 2023, 19:11
285789/372053
3 minutes ago