UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
продам пуховик cher 17 брала на канадський мороз,продаю у зв’язку з переїздом 2 місяці носила,одягала раз 10 120 cad c-m
-
чекати що?
-
Привіт, хочемо змінити страхову на машину, як це краще зробити? Спочатку відмовитись від тої що є, і в той ж день знайти нову? Поділіться інформацією як краще діяти, щоб не було простою
-
Спасибо, попробую)
-
Доброго дня, шукаю роботу, готовий до будь-яких пропозицій. Маю ворк перміт, швидко адаптуюся і маю досвід у сферах пов'язаних з ландшафтними роботами, будівництвом, м'ясокомбінатами. Готовий приступити чим найвшвидше🙏
-
u-haul, там дадуть по укр правах, якщо їздити не дуже багато, то буде адекватна ціна.
-
Всё, больше роботов на галактической карте Helldivers 2 нет — демократия уничтожила их.
-
Я могу ездить 3 месяца
-
Отменили аренду из-за того,что укр права
-
Ага, зрозумів, людина яка здає на права з 0 просто достатньо чекати коли прийде час роад тесту, звісно досвід керування авто можна на ps5 або компʼютері здобути граючи у якісь гонки, здобувать його на практиці не обовʼязково 😁
-
Turo
-
Здравствуйте,извините,что не по теме Кто нибудь может завтра дать машину до вечера в аренду? Стоимость обсудим
-
Дякую
-
Все знаю
-
Добрий день,хотів поцікавитись,можливо хто в когось є перелік спорт залів,які працюють по бенефітам? Буду дуже вдячний
-
Спочатку свiй контракт почитайте, можуть бути штрафи якщо завчасно розривати
-
знаходите нову підписуйте контракт, відміняєте стару
-
хочемо змінити страхову на машину, як це краще зробити? Спочатку відмовитись від тої що є, і в той ж день знайти нову? Поділіться інформацією як краще діяти, щоб не було простою
-
Не в сезон, але переїжаємо) Віддам за $10, нова $30+
-
Ні начебто
20 Jan 2023, 19:11
285885/372205
24 minutes ago