UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Fishing in Alberta ищите группу Ссылку не дает вставить
-
🍖 Відкриття сезону 🇺🇦Ukrainian BBQ🇺🇦 🍖 Бажаетє гарно провести вихідні, познайомитись з новими людьми, насолодитися ароматом страв на вогнищі та чудово провести час? Тож, запрошуємо вас 5 травня, з 11:00 на нашу затишну шашличну вечірку! ➡️ Що: шашлики та плов на Великодень (5 травня) ➡️ Де: боунес парк goo.gl/maps/MVnwj22KSco4hBjS9 ➡️ Смачненьке: плов, шашлики, салати, лаваш з сиром, обліпиховий чай ➡️ Як: tickets.uucalgary.com/e/22/vidkrittya-sezonu-ukrainian-bbq ➡️ Квитки: від 35$ за дорослого, 30$ за дитину. Ціна зростає кожних 20 зареєстрованих людей, не зволікай 🎇 Будемо готувати соковиті шматочки м'яса та насолоджуватися ароматом, який заповнюватиме повітря 🎆 Випробовувати нові страви з нашого нового чавунного друга 🎹 Українська музика 🥓 Секретний 💙💛український інгредієнт (обережно, викликає звикання!) 🤸 Крім того, на нас чекають різноманітні ігри та розваги. Ми зможемо, насолодитися приємними розмовами та відпочити під звуки гарної музики 🍾 З собою беріть спортивні розваги, термос улюбленої кави і не тільки кави. 😜 Давайте разом створимо незабутню сходку нашого ком'юніті UUCalgary! 😜 🇺🇦 UUCalgary: t.me/uu_calgary 🚌 UUAdventure: t.me/uu_adventure
-
Нашел канадские группы но там рыбалка очень отличается от нам привычной дома (((
-
Підкажіть,як поповнити номер телефону chatr ,якщо я не можу увійти до програми на телефоні так як отримав номер вже активований від волонтерів? Номер я міняти не хочу в програму зайти також не можу так як вона вже була зареєстрована на інші дані волонтерів тому тарифу не знаю.Яким способом можна поповнити мій номер ,якщо я не знаходжуть на даний момент у Канаді?
-
На фейсбук, вроде, тоже есть
-
Телеграмм
-
Фейсбук имеете ввиду или телеграмм 🤔
-
Не знаю, в мене є українське посвідчення, завтра буду обмінювати, наче без додаткових екзаменів поміняють А тести, ну що знайшлось сходу, то і підказав) пошукайте в файлах цієї групи, можливо ще хтось перекладав Стосовно мови екзамену - точно є українською мовою, імхо більше нічого і не треба
-
Привіт всім🙋♂️ Шукаю роботу на позицію маляра,гіпсокартон,плитка,тейпер.Можливо комусь треба в команду люди,досвіду в констракшені 30 років,але самі знаєте тут все нове плюс нема мови,тому і шукаю тут а не на indeed:( Буду дуже вдячний за будь-яку інформацію!:)
-
Кемпінгові стільці 🪑🏕️ ( маленькі ) 20$ за 2
-
Привіт спільното у звязку з переїздом продаю деякі речі домашнього вжитку