UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Підкажіть,як поповнити номер телефону chatr ,якщо я не можу увійти до програми на телефоні так як отримав номер вже активований від волонтерів? Номер я міняти не хочу в програму зайти також не можу так як вона вже була зареєстрована на інші дані волонтерів тому тарифу не знаю.Яким способом можна поповнити мій номер ,якщо я не знаходжуть на даний момент у Канаді?
-
На фейсбук, вроде, тоже есть
-
Телеграмм
-
Фейсбук имеете ввиду или телеграмм 🤔
-
Не знаю, в мене є українське посвідчення, завтра буду обмінювати, наче без додаткових екзаменів поміняють А тести, ну що знайшлось сходу, то і підказав) пошукайте в файлах цієї групи, можливо ще хтось перекладав Стосовно мови екзамену - точно є українською мовою, імхо більше нічого і не треба
-
Привіт всім🙋♂️ Шукаю роботу на позицію маляра,гіпсокартон,плитка,тейпер.Можливо комусь треба в команду люди,досвіду в констракшені 30 років,але самі знаєте тут все нове плюс нема мови,тому і шукаю тут а не на indeed:( Буду дуже вдячний за будь-яку інформацію!:)
-
Кемпінгові стільці 🪑🏕️ ( маленькі ) 20$ за 2
-
Привіт спільното у звязку з переїздом продаю деякі речі домашнього вжитку
-
Продам Лішка Квін з матрасом -200 cad за одне Столик-30 Тумба під телевізор-20 Столик з квітами-20 Електропіч -30 Швабри для підлоги-15
-
Доброго вечора. В зв'язку зі з від'їздом продаємо два самокати. Нові ,в ідеальному стані . Купували місяць тому на початку березня. Мотор 350 25 км в час. Проїхати можуть 25-30 км. За два ціна 800$ Забрати можна завтра. Дуже класні для відпочинку. Пишіть.
-
Какая модель, кто производитель?