UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго вечора. В зв'язку зі з від'їздом продаємо два самокати. Нові ,в ідеальному стані . Купували місяць тому на початку березня. Мотор 350 25 км в час. Проїхати можуть 25-30 км. За два ціна 800$ Забрати можна завтра. Дуже класні для відпочинку. Пишіть.
-
Какая модель, кто производитель?
-
Эта дата указана в предварительном одобрении , его надо распечатать и показать офицеру в аэропорту хз у всех оно разное нав - у меня до 31.07
-
🛠️Всі види ремонтних робіт 🛠️ 🔸Ремонт під ключ 🔸Фарбування квартир та будинків 🔸Поклейка шпалер 🔸Декор 🔸Роботи з гіпсокартоном 🔸Кераміка 🔸Установка освітлення 🔸Сантехніка 🔹Працюємо без націнок та прихованих платежів 🔹Даємо гарантію на виконані роботи 🔹Працюємо швидко та якісно 🔥Знижки На роботи під ключ🔑 Ціна-Якість найкраща в Канаді 🇨🇦💯
-
Здравствуйте, ищем жилье на 1 месяц с возможностью продления еще на 1-2 месяца. Пара + кот сфинкс. Необходим высокоскоростной интернет так как я работаю удаленно в IT. Так же желательно хорошая транспортная развязка + супермаркеты в пешей доступности (в данный момент мы без авто). Рассмотрим все варианты. Просьба писать в лс. Спасибо.
-
Тут помісячно квартири не здають. А якщо десь і є month to month, то за місяць треба попереджати, якщо не більше. Тому як написали нижче Airbnb
-
Доброї ночі! Хто стикався з такою проблемою: подалася на ворк перміт без обмежень, зараз чекаю його. Мій діючий ворк перміт до 2025 року. Коли подалася прийшов лист що мій перміт до вересня 24 року та що я не можу виїжджати з Канади поки не буде прийняте рішення по моєму новому ворк перміту. Але мені терміново треба їхати в Україну на 2-3 тижні. Хтось питав ircc чи можливо робили так поки чекали? Чи впустять мене до Канади. Планую до вересня вже повернутись точно, бо їхати збираюсь в цьому місяці. Просто боюсь що потім не впустять, працюю офіційно.
-
отак хочю скіко деняг
-
Привіт народ! Працював в Польщі 8 років бляхарем. Системи вентиляції,та все з цим пов'язане. Мови не маю,як багато з нас тут. Хотілося б робити те,що вмію. Може хто знає людей, які знають людей,які мають таку роботу ;) Дякую.
-
Это не из Межигорья?