UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт народ! Працював в Польщі 8 років бляхарем. Системи вентиляції,та все з цим пов'язане. Мови не маю,як багато з нас тут. Хотілося б робити те,що вмію. Може хто знає людей, які знають людей,які мають таку роботу ;) Дякую.
-
Это не из Межигорья?
-
Вітаю, спільнота. Підкажіть, будь-ласка, хто подавався на Accelerated Tech Pathway чи знає деталі. В описі програми на alberta.ca в Minimum requirements є пункт: * you meet the criteria of at least one of the federal immigration programs Далі йде посилання на федеральні програми. А там в Canadian Experience Class пункт: * have at least 1 year of skilled work experience in Canada То питання: треба пропрацювати рік в Канаді і лише тоді подаватися на Accelerated Tech Pathway чи можна одразу як отримав джоб оффер від валідного роботодавця?
-
Вибачте, якщо я зараз поїду на якийсь час в Україну, то мій ворк "згорить" ? Я правильно розуміла?
-
Дякую за відповідь 🙏❤️
-
Зарплата приходить я можу переслати на другу любу картку а розрахуватися неможу?
-
Debit кредитку ще невідкрив?
-
Введіть в інтернеті Calgary board of education
-
Ми декілька разів брали убер, і їхали без крісел. Водії навіть нічого не казали, тільки щоб меншу тримала на руках. Моїм 1 рік і 4 роки. Старшу ремінем пристібала, а молодша на руках.
-
Привіт. Може хтось може порадити сімейного лікаря? Можливо ви записались, і задоволені. Район Penbrook SE, недалеко від Marlborough.