UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Спасибо, прочитал)
-
Чому одразу ні?
-
Якщо у вас є досвід по тому ж ноку що ви і зараз працюєте в Канаді, то можно пройти по FSW, a не по СЕС. Я подавалася по Accelerated Tech Pathway коли в мене було кілька місяців місцевого досвіду. Не треба рік чекати.
-
як справи
-
Labor Unlimited Второй раз тут Приезжаю к 6 утра,но не смотря на хорошую погоду работы все равно нет
-
Доброго дня Чи є тут люди, які змогли повторно отримати тимчасовий захист Чехії після канадської візи?
-
Доброго дня Чи є тут люди, які змогли повторно отримати тимчасовий захист Чехії після канадської візи?
-
Та ну. А если пьяный домой пришел и приспичило. Так и убиться можно
-
Он не по идее не имеет права работать, а по факту.За кеш работать - значит нарушать миграционное и налоговое законодательство. И вы пытаетесь втянуть других людей в преступление.
-
Чи є тут хтось, хто в коледж поступав? Хто знає про програми? Чи ж така штука, як вечірній коледж в Калгарі?
-
Есть такие знакомые. Чешский офицер выделывался, но после того как его поуговаривали дал. Крч на их усмотрение. Не дал один, просите другого
-
Компанія повинна бути зареєстрована в Альберті та сплачувати податки в Альберті. Також у компанії повинен бути NOC IT.
-
Всім привіт! ХОЧУ ПОМІНЯТИ ГРОШІ. У МЕНЕ Є ГРН ТА USDT ПОМІНЯЮ HA CAD/$/€ БЕЗ КОМІСІЇ. ТІЛЬКИ ОСОБИСТА ЗУСТРІЧ В КАЛГАРІ 🌸
-
Всім привіт! ХОЧУ ПОМІНЯТИ ГРОШІ. У МЕНЕ Є ГРН ТА USDT ПОМІНЯЮ HA CAD/$/€ БЕЗ КОМІСІЇ. ТІЛЬКИ ОСОБИСТА ЗУСТРІЧ В КАЛГАРІ 🌸
-
Не тільки IT
-
у меня наоборот вопрос, как культурно спросить доки на жильё при заключении контракта так, чтоб не вызвать недоверие и тп?)))
-
У зв'язку з оновленням, продаю повний набір інструментів Milwaukee Tool M18. Купувався 3 тижні тому. Є вся упаковка + чек. Ціна: 150 доларів.
-
Я маю на увазі більше те, про що мені знадобиться просити емплойера стосовного його участі в процесі? Окрім того, що вони в альберті та підходять за ноком, яка від них потрібна участь? Надавати якусь форму з описом моєї вакансії, підтверджувати моє працевлаштування і тд?
-
Добрый день, продаём диван (и 2 подушки) в хорошем состоянии, как новый, может кому-то нужно . Брали за 1000$, продаём за 600$
-
для пьяного 4 варианта
20 Jan 2023, 19:11
about a minute ago