UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрый день, продаём диван (и 2 подушки) в хорошем состоянии, как новый, может кому-то нужно . Брали за 1000$, продаём за 600$
-
Дякую що виправили мене! я вже підзабула що там був лист додаткових industries
-
Продам планшет iPad 4 mini 128gb • Lightning connector • Home/ Touch ID sensor • On/Off - Sleep/Wake • Dual microphones • Volume up/down ◦ Height: 8.0 inches (203.2 mm) ◦ Width: 5.3 inches (134.8 mm) ◦ Depth: 0.24 inch (6.1 mm) ◦ Weight: 0.65 pound (298.8 grams) • Lightning to USB Cable • USB Power Adapter ◦ 7.9-inch (diagonal) LED-backlit Multi-Touch display 250cad
-
на индид или кижижи тысячи
-
не верится
-
IRCC самі звяжуться з вашим employeer.. якщо захочуть перевірити ваші дані які ви заповнили в аплікації. Вони так роблять по всім програмам і не тільки Tech
-
Я думаю после такого запроса ответов больше никаких не будет от арендодателя, это тумач имхо, нет, можно конечно спросить для прикола доки на хату и ещё справку о не судимости арендодателя, но только в том случае когда уверен что не будешь снимать у него жилье)
-
Nextel був непоганим, вони зараз ребрендинг в unitalk зробили
-
Підкажіть,як поповнити номер телефону chatr ,якщо я не можу увійти до програми на телефоні так як отримав номер вже активований від волонтерів? Номер я міняти не хочу в програму зайти також не можу так як вона вже була зареєстрована на інші дані волонтерів тому тарифу не знаю.Яким способом можна поповнити мій номер ,якщо я не знаходжуть на даний момент у Канаді?