UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
IRCC самі звяжуться з вашим employeer.. якщо захочуть перевірити ваші дані які ви заповнили в аплікації. Вони так роблять по всім програмам і не тільки Tech
-
Я думаю после такого запроса ответов больше никаких не будет от арендодателя, это тумач имхо, нет, можно конечно спросить для прикола доки на хату и ещё справку о не судимости арендодателя, но только в том случае когда уверен что не будешь снимать у него жилье)
-
Nextel був непоганим, вони зараз ребрендинг в unitalk зробили
-
Підкажіть,як поповнити номер телефону chatr ,якщо я не можу увійти до програми на телефоні так як отримав номер вже активований від волонтерів? Номер я міняти не хочу в програму зайти також не можу так як вона вже була зареєстрована на інші дані волонтерів тому тарифу не знаю.Яким способом можна поповнити мій номер ,якщо я не знаходжуть на даний момент у Канаді?
-
Это какой сайт? Job bank?
-
Можно контакты пожалуйста?
-
Шукаю full-time роботу на construction/офісні посади. Розгляну й інші варіанти, де не потрібен автомобиль. Щодо досвіду: 👥 Customer service 2 years 🖥 Print machine operator 1 year 🏗️ Construction different positions 2 years квитки безпеки: • Full arrest • WHMIS • CSTS2020 Додатково: • Англійська В2 • Добре володію комп'ютером і офісним обладнанням microsoft 365 досконало • сертифікований веб-дизайнер I am looking for a full-time job in construction/office positions. I will consider other options where a car is not needed. safety ticket's: •Full arrest • WHMIS • CSTS2020 Regarding experience: 👥 Customer service 2 years 🖥 Print machine operator 1 year 🏗️ Construction different positions 2 years Additionally: • English B2 • I have a good command of a computer and Microsoft 365 office equipment perfectly • certified web designer
-
Ты можешь выставить объявление что ищешь жилье в аренду и указать требования какие тебя интересуют 🤷🏻♂️ тогда и спрашивать не понадобится, если кто то отзовется то он все предоставит. Но есть одно но, нужно ждать когда рынок недвижимости изменится, когда предложений будет больше чем спрос
-
Що там можна роздивитись на тих фото? Ram/disk?
-
Кто готовит к CELPIP, подскажите пожалуйста 🙏
-
Всім привіт! Я Настя, викладачка англійської🇺🇸 Допоможу вам вільно себе почувати в англомовному середовищі 🙌🏻 Наразі я набираю учнів на заняття для ⭐️рівня В1 (середній - вже можу щось сказати, але іноді не вистачає лексики/граматики). 🎁 Проведу для вас інтерв'ю: 30 хвилин діагностичної консультації, щоб визначити ваш рівень і скажу скільки часу вам потрібно для досягнення бажаного рівня. Мій інстаграм з відгуками - instagram.com/voloosss?igshid=YmMyMTA2M2Y= ❗️Пишіть мені в особисті для більш детальної інформації❗️
-
Есть )) если еще актуально
-
В связи с переездом сдам в аренду кресло мастера маникюра. По всем вопросам общайтесь Перестань в личку
-
Здравствуйте Ищу любую работу Есть права полный 5 Машина Желание работать и обучаться Опыт в продажах , водителем, доставка, экспедитором, проектирование ОВИК англ начальный
-
Всім привіт, підкажіть Чув що дітям до 12 років можна пройти якісь курси, і тоді вони зможуть самі ходити до школи та перебувати вдома. Так от, може хтось знає куди потрібно звертатися, щоб пройти ці курси?