UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В связи с переездом сдам в аренду кресло мастера маникюра. По всем вопросам общайтесь Перестань в личку
-
Здравствуйте Ищу любую работу Есть права полный 5 Машина Желание работать и обучаться Опыт в продажах , водителем, доставка, экспедитором, проектирование ОВИК англ начальный
-
Всім привіт, підкажіть Чув що дітям до 12 років можна пройти якісь курси, і тоді вони зможуть самі ходити до школи та перебувати вдома. Так от, може хтось знає куди потрібно звертатися, щоб пройти ці курси?
-
Так, ви маєте рацію) Маю на увазі, якщо ви більш менш вільно можете виражати свої думки простими реченнями, проте вам бракує лексичного запасу та ви зазнаєте труднощів, зіштовхуючись з складними граматичними конструкціями
-
Компания, в которой я работаю открыла несколько вакансий - Customer service - Management trainee Так же скоро откроются дополнительные вакансии на customer service и на позицию Detailer/car wash Обязательно знание английского и канадские права Для management trainee обязательно высшее образование и опыт работы в customer service, sales Ссылку на подачу резюме вышлю в личные сообщения
-
Доброго дня! Шукаю роботу... housekeeper, kitchen helper, dishwasher, warehouse. Буду вдячна за будь яку допомогу у пошуках.
-
Привіт друзі! Я працюю в компанії, яка займається ландшафтними роботами.🦺 Зараз ми набираємо персонал для роботи з газоном, миттям вікон🌳 Ми надаємо навчання (українською чи англійською мовою) та практичні навички, тому це може бути гарний старт вашої кар’єри в Канаді. 🧠 Серед плюсів - базова англійська мова, можна без досвіду роботи, бажання працювати. 💪 Гарні умови оплати, робота на свіжому повітрі, перспективи кар'єрного росту. Залишайте свої контакти в особисті і наш рекрутер з вами зв’яжеться. 1. Ім’я; 2. телефон; 3. email.
-
Kostevych iryna [email protected] 4036157591
-
Доброго дня! Шукаємо квартиру, 2 bedroom, 2 bathroom
-
Добрий день. Шукаю permanent full-time роботу в Калгарі на складі, на кассі, на конвеєрі, як бариста або прості офісні посади. Розгляну й інші варіанти, де не потрібен heavy-lifting чи водійські права. Допоможіть, будь ласка, напишіть у ПП у кого є вільні місця або інформація) Щодо досвіду: 👥 Понад 2 роки customer service; 📑 Досвід інвентаризацій невеликих складів, ведення обліків, приймання товару; 🖥 Досвід роботи з різними CRM-системами, зі сканерами, cash та non-cash операціями. Додатково: • Англійська В1, у процесі вдосконалення; • Добре володію комп'ютером і офісним обладнанням; • Проходила веб-дизайн курси, вмію малювати, тож якщо на роботі будуть потрібні гарні менюшки/візитки чи блекборди — я це вмію) • Маю CSTS і WHMIS сертифікати, на роботі готова отримати будь-які інші P. S. Звичайно, я шукаю роботу й усіма іншими методами, проте це не заважає використовувати всі наявні) Дякую, гарного дня!
-
На детейлера начальный англ пойдет?
-
📍БЕЗКОШТОВНЕ вивчення англійської для українців Телеграм канал «Лєрінгліш» дарує своїм підписникам можливість отримувати нові уроки щодня, абсолютно безкоштовно 🩷 До кінця цього місяця доступ вільний для всіх українців, встигніть скоріш приєднатися 📱 Вчи англійську у своєму смартфоні, не напружуючись 📎 t.me/+XTFwxNW77bkyMzc0 🔗 t.me/+XTFwxNW77bkyMzc0 📎 t.me/+XTFwxNW77bkyMzc0 ↩️ Посилання зовсім скоро буде видалено
-
Продам Sharp 50 " 4K SmartTV. HDR в ідеальному стані (WiFi 5 GHz що дає змогу переглядати контент в 4K без затримок і лагів ) в комплекті кабель живлення та пульт можлива доставка , забрати можна Bowness NW Ціна : 325$