UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
12:48 был пик
-
В котру годину ?
-
Уже было
-
Коли затемнения буде??
-
Пов'язано) загугліть)
-
Дякую
-
Дуже дякую
-
В мене вже три типи резюме і оформлення листа , з оформленням. Можу всі одразу відправляти 😆
-
Добрий день. Підкажіть де можна купити дешевий табак?
-
Я ж кажу, що треба мати NOA.
-
Дякую
-
08/11/99 було повне затемнення, я про нього роки за 4 в книжках читав) а це фігня
-
Доброго дня, а пiдскажить як правильно називається цей лист? Я правильно розумiю що з цим листом можна продовжити Fair Entry якщо вже рiк користувалися Fair Entry, чи то тiльки працюэ для новоприбулих якi тiльки оформлюють Fair Entry ? Дякую
-
Всем привет 👋 Я получил визу под cuaet в декабре 2023 , 3 года work виза w1. Я уже устал думать, пустят меня или нет если прилечу ? Хочу купит билет но до сих пор не уверен ! Буду благодарен за ранее .
-
В будь якому учбовому закладі є international student advisor , вам треба з ними контактувати і задавати ваші питання. На вебсайті кожного навчального закладу все розписано
-
Confirmation of coverage
-
Сам сєбє крічал: "Ухожу навсєгда!"?
-
наоборот, вп дают если ПОСЛЕ 4 лютого
-
Ну тобто він і проходить. По вп: To apply for a permit, you can either tell the officer at the port of entry or apply from within Canada
-
Вітаю! Продаю популярну сімейну гру Ticket to Ride Гра супер проста та цікава, особливо для гри компанією На Амазон знайшла за 59 , продаю за 38 Гра нова, грали декілька разів, усі карти та потяги у комплекті Зараз купуємо нову версію, тому вирішили цю продати
20 Jan 2023, 19:11
286512/371788
7 minutes ago