UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
друзі, добрий день! міняю usdt або іншу валюту за вашим бажанням на кеш cad можу зустрітись сьогодні або завтра
-
Клас. 👍Тепер все те саме, тільки фото одним постом ☺️
-
Добрий день! 🌺🌺🌺Перукар с великим стажем та бажанням працювати!☺️шукаю роботу.Буду вдячна за будь які пропозиції або рекомендації по пошуку роботи.Дякую😺
-
31 березня програма закрилась. Ви зможете приїхати як турист
-
Всім привіт Хто подавався на Fair Entry, online, підкажіть, що ви вибирали у пункті Income Proof?
-
All season tires. 245/70 R 17. FREE 2 шт в хорошем состоянии, две в не очень.
-
Да поэтому я хотел узнать , по любому есть люди кто прилетели в апреля, и хотел бы знать что им сказали в аэропорту..
-
Кішечка шукає нову сімʼю))
-
Нажміть на general requirements, там про вп нічого немає. Моя думка, що дадуть через letter of introduction.
-
А ви почитайте які там вимоги)
-
Ми купували в цьому магазині. Їх два по місту.
-
Але чого ж не читаєте нижче? Там написано, треба виконувати general requirements.
-
Сдаётся в 2хэтажном таунхаусе ОДНА комната (очень большая- 1150$,для ОДНОГО !!МЕБЛИРОВАНА) Свободна сейчас!(оплата высчитается,за количество дней в апреле) Без детей,НЕ для пар-условие хозяев ✅️ В доме живёт кошка ❗️(вдруг у кого аллергия) На втором этаже 3спальни+ванная и туалет На 1м этаже ливинг рум+кухня+ден+туалет! Есть стиралка и сушилка в бейсменте! новые! Утилиты и интернет делятся на троих жильцов✅️ На долгий период желательно! Район McKenzie ❗️ Прекрасный район 👌 Автобусная остановка-2мин Пишите в лс за подробностями/фото👍
-
А это не правда ? У меня в онлайне портал показывает что у меня есть online work permit
-
Логiчно, було достатьньо часу в кого до 4 лютого
-
Ні, в його кейсі треба подаватись на загальних
-
You can continue to stay in Canada until the expiry date on your temporary resident document. If you want to apply to extend your stay, work permit or study permit, you must apply through the regular process and you’ll have to pay standard processing fees
-
Должны пустить и WP дать
-
Oh sh*t. Якось це не дуже логічно, я тричі читав на автоматі як "до"
-
but if have introduction letter, then only general requirements for the entry ( no need to meet WP) per
20 Jan 2023, 19:11
286535/372506
2 minutes ago