UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
⚡️“Бумбокс” - 24 квітня у КАЛГАРІ!🔥 Приходьте на концерт послухати найрідніші пісні, які так допомагають та віддзеркалюють наше сьогодення. Нам всім потрібна ця музтерапія 🔉 🇺🇦 Разом переможемо! ✊🏻 🎟Придбати квиток тут
-
➡️ Калгарі! Саме час відмітити ➡️12 квітня у своєму календарі, адже ми повертаємось до вас зі стендапом😏 Разом з нашими партнерами @гульба створимо незабутній вечір українського гумору! 👏 Цього вечора за вашу посмішку та симпатію будуть змагатися: ▪️Алекс Одіяло (Алекс Коцик) ▪️Юра Троє Дітей (Юрій Накінечний ) ▪️Андрій Ніс (Андрій Сандюк) ▪️Дід Лука (Luke Lynndale) Веземо тільки найкращі жарти і Алекса!😏 Приходьте, стендап — це завжди гарна ідея бо: • сміх продовжує життя та рятує від стресів і депресій • це хороший варіант, як не банально провести свій вечір з друзями, рідними тощо • це можливість зануритись у спогади про дім, серед української спільноти • нові знайомства Чекаємо! Обійняли 🫂 💳 Квитки купуємо тут 👈 Миі в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
11 апреля на Prime
-
килимки коричневий до входу,цупкий 15 cad даунтаун
-
У меня человек знакомый из Одессы модели им делает
-
Не знаю. У мене тільки клас 7 прав. Але у будь якому випадку, що краще для однієї людини, не означає краще для вас. Зробіть невеличкий рісьорч по цінам та умовам і зможете вирішити 😌
-
Jobs For Ukrainians at Chinook Cheese (HOME | Chinook Cheese | Calgary) A well known cheese factory in Calgary is looking for the following candidates to hire : Packaging staff Chef (cheese maker) Equipment Mechanic Housekeeping / Floor support staff / General labor [email protected] Надішліть мені своє резюме із заголовком «Chinook Cheese». Я перешлю до великого боса, щоб він запросив вас на співбесіду.. Базове розмовне та письмове володіння англійською мовою вимагається для роботи…
-
Продаю ліжко twin size разом з матрацом + наматрацник 150 CAD
-
Продам 10 дол 727-1 ave nw
-
Приветствую. Объясните плиз, какой процесс снятия комнаты у Украинцев. На что обратить внимание в договоре?? Как правильно составить договор?
-
Робив, вони нараховують на місці потім іншу суму
-
Продам свой велосипед 29 колеса 140 мм ход вилки,собран на новых компонентах. больше инфы в лс 1000$