UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
11 апреля на Prime
-
килимки коричневий до входу,цупкий 15 cad даунтаун
-
У меня человек знакомый из Одессы модели им делает
-
Не знаю. У мене тільки клас 7 прав. Але у будь якому випадку, що краще для однієї людини, не означає краще для вас. Зробіть невеличкий рісьорч по цінам та умовам і зможете вирішити 😌
-
Jobs For Ukrainians at Chinook Cheese (HOME | Chinook Cheese | Calgary) A well known cheese factory in Calgary is looking for the following candidates to hire : Packaging staff Chef (cheese maker) Equipment Mechanic Housekeeping / Floor support staff / General labor [email protected] Надішліть мені своє резюме із заголовком «Chinook Cheese». Я перешлю до великого боса, щоб він запросив вас на співбесіду.. Базове розмовне та письмове володіння англійською мовою вимагається для роботи…
-
Продаю ліжко twin size разом з матрацом + наматрацник 150 CAD
-
Продам 10 дол 727-1 ave nw
-
Приветствую. Объясните плиз, какой процесс снятия комнаты у Украинцев. На что обратить внимание в договоре?? Как правильно составить договор?
-
Робив, вони нараховують на місці потім іншу суму
-
Продам свой велосипед 29 колеса 140 мм ход вилки,собран на новых компонентах. больше инфы в лс 1000$
-
Привіт усім! Підкажіть, хто де купує шини? Де найкращий вибір та умови? Зараз дивлюся сам, намагаюсь вибрати, і майже ніде немає літніх шин, замість цього якісь perfomance, all season, all weather 😅
-
Добрый вечер! На мебельную фабрику требуется парень с опытом работы с фомартно-раскроечным столом(циркулярной пилой )-нужно резать под 45 градусов,склеивать или нужен опыт в сборке боксов пистолетом,распил под 45,склейка) Нужен английский для коммуникации с менеджером P.S я сотрудник,решает все начальство