UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Також користуємось cibc - все що треба працює, є кешбек по кредитці, через 6 місяців прислали запит на збільшення кредиту з 1 тис до 2 тис (базові умови для всіх). Банк хороший, звісно деякі питання вирішуються повільніше ніж в Україні, але тут все повільніше :)
-
Вітаю усіх! Японія це не тільки країна самураїв та аніме. До вашої уваги Honda accord 2007 року. V6 3.0L Шкіряний салон, підігрів сидіння, панорамний люк, автоматичні скло підйомники. Якщо вам потрібна недорога і надійна машина, то ця крихітка саме для вас. Пробіг 238 991. Переднє колесо пробито, не дуже хочу цим займатись, на сервісі за 150-200 доларів зроблять. 4700cad. Можливий адекватний торг
-
Добрий вечір! Шукаю роботу. Я геодезист з досвідом роботи, також є досвід в облицюванні плиткою, монтажу гіпсокартонних конструкцій, малярних роботах, стелінні ламінату. Також можу монтаж вікон та міжкімнатних дверей, душових кабін та інсталяцій. Готовий до будь-якої роботи.
-
Та яка там різниця якщо смачно 😅
-
Продам гіфт карту для Skip. Отримав в якості презенту, але не користуюсь цією доставою. Гіфт карта була куплена 1 квітня на суму 50 CAD Продам за - 45
-
Так, за сібс я сам знаю Хочеться щось таке саме зручне Бо чув за bmo, td, rbc І думаю, що люди скажуть)
-
Добрый вечер, подскажите, может быть кто-то знает. В центре есть здание ( telus sky ) Видел на ютубе что оно красиво переливается огоньками ) Но уже несколько дней выхожу вечером и не моек это застать. Может быть кто-то знает когда это происходит ?) За ранее спасибо за ответы 🫶
-
Всем привет ! Специалист по шитью, портной - дизайнер одежды. Калгари 👍 Если Вам нужно: - подшить - вшить - расшить - реставрация одежды - ремонт любой одежды - пошив одежды ОБРАЩАЙТЕСЬ! ЦЕНЫ - 🔥🔥🔥 Calgary, Bankview , 17 Ave , SW Анна Telegram: +15879693423 Тел. +15879693423 Massage: +15879693423
-
Доброго вечора! Я новоприбулий у Калгарі, в Україні працював архітектором/ведучим архітектором, є досвід 5 років. Шукаю роботу draftperson/ draftperson technician/ architectural draftperson. Якщо є в когось якісь знайомі/друзі, які працюють у сфері архітектури буду дуже вдячний за контакт, або може хтось працює з Вас у цій сфері і потрібні співробітники! Пишіть у приватні, завчасно вдячний!
-
Продам комьютер, монітор, клавіатура та мишка. Монітор великий, 27", підтримує різні підключення, та є вбудований ТВ з пультом, Samsung SyncMaster 2770 HD Характеристика комп'ютера на фото, HDD256Gb, є Wi-fi та Bluetooth. Комп'ютер повністю справний, ним користувався син, але йому подарували ноутбук і комп'ютер стоїть без діла. Ціна 200 кад
-
Bhd: Sell car Chevrolet Malibu 2011 with mileage 331,241 km Active state of Alberta.( AB-BOS ACTIVE) Engine 2.4 liters The car starts and drives (but there are extraneous sounds in the engine) I add a video of the work . The price is before the minimum bargaining. Продам автомобіль Chevrolet Malibu 2011 року з пробігом 331 241 км Активний стан Альберти (AB-BOS ACTIVE). Двигун 2.4 літра Автомобіль заводиться і їде (але є сторонні звуки в двигуні) Додаю відео роботи . Ціна вказана до 1900 мінімального торгу.
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка чи були у когось родичі у гостях, які приїхали вже другий раз і не мали медогляду. Чи були проблеми при вʼїзді? Дякую