UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Bhd: Sell car Chevrolet Malibu 2011 with mileage 331,241 km Active state of Alberta.( AB-BOS ACTIVE) Engine 2.4 liters The car starts and drives (but there are extraneous sounds in the engine) I add a video of the work . The price is before the minimum bargaining. Продам автомобіль Chevrolet Malibu 2011 року з пробігом 331 241 км Активний стан Альберти (AB-BOS ACTIVE). Двигун 2.4 літра Автомобіль заводиться і їде (але є сторонні звуки в двигуні) Додаю відео роботи . Ціна вказана до 1900 мінімального торгу.
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка чи були у когось родичі у гостях, які приїхали вже другий раз і не мали медогляду. Чи були проблеми при вʼїзді? Дякую
-
💖💖💖Всім привіт 🙋🏻♀️ Мене звати Наталя та я сертифіцирований -brow&lashes майстер; -hairstyles. Я зроблю твій погляд неперевершений та доглянуте та охайне волосся 💖 До моїх послуг входить: ✨full пакет послуг з брів; ✨ламінування вій; ✨Botox, keratin та treatment волосся; ✨консультації та підбір домашнього догляду. Буду рада Вас бачити в себе на процедурі та чекаю на Ваші повідомлення у особистих 💖 www.instagram.com/kultaeva_brows?igsh=MTlhdzc1YTFweTJ4Yg%3D%3D&utm_source=qr
-
Привіт всім!!!! Хто хоче змінити своє тіло і зробити його здоровим? Візьму персонально людей на індивідуальні тренування та програму! Ще залишилися вільні дати! Усі питання по телефону! 5878882860 Руслан
-
Одеяло 3 штуки+3 полушки ıkea 50cad Кресло 40cad Блендер 20cad стол 10cad Стаканы 10cad (4 шт)
-
Доброго вечора, є питання, ситуація :знайшли роботу на будові, я поцікавився з приводу документів, які потрібні для підписання договору /контракту, відповіли що контракту немає, їм потрібно лише Сін, платіжні данні куди відправляти $, адреса, ім'я..., я зрозумів, якщо немп контракту, нема страховки, і тд.. Чи так на любих будовах?..
-
Подскажите где можно не дорого по бенефитам проверить зрение и купить очки
-
По бенефітах зуби мудрості виривають безкоштовно
-
Доброго дня! У футбол грають тут!? Дякую!
-
Доброго ранку! Може хто знає, як бути в наступній ситуації? Відвідував Канаду в 2023му, sin отримав, але виїхав до кінця року. Тепер заповнюю податкову декларацію, але там треба вказати провінцію на 31.12.2023 і немає опції вибрати іншу країну. Буду повертатися в червні, і кредитну картку відкривав, тож заповнити треба, але не розумію як
-
Привіт, підкажіть будь ласка. Виїхала з Канади, але маю ще зп. Прийшло повідомлення від керівництва, чи маю я оновлений сін, бо термін дії файлу закінчився і не дозволяє їм подати ROE. Що можна з цим зробити🙂 дякую
-
Всем привет ✌️ может кто-то имел опыт с переломом конечностей😕? Такая ситуация... Сломал локоть, упал с велосипеда 😞 будут делать операцию (благо страховка + бенефиты всё покроют) после нее минимум на а 3 месяца работать не смогу на прежней работе. Могу ли я рассчитывать на какую нибудь выплату со страховой или роботы?