UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
По бенефітах зуби мудрості виривають безкоштовно
-
Доброго дня! У футбол грають тут!? Дякую!
-
Доброго ранку! Може хто знає, як бути в наступній ситуації? Відвідував Канаду в 2023му, sin отримав, але виїхав до кінця року. Тепер заповнюю податкову декларацію, але там треба вказати провінцію на 31.12.2023 і немає опції вибрати іншу країну. Буду повертатися в червні, і кредитну картку відкривав, тож заповнити треба, але не розумію як
-
Привіт, підкажіть будь ласка. Виїхала з Канади, але маю ще зп. Прийшло повідомлення від керівництва, чи маю я оновлений сін, бо термін дії файлу закінчився і не дозволяє їм подати ROE. Що можна з цим зробити🙂 дякую
-
Всем привет ✌️ может кто-то имел опыт с переломом конечностей😕? Такая ситуация... Сломал локоть, упал с велосипеда 😞 будут делать операцию (благо страховка + бенефиты всё покроют) после нее минимум на а 3 месяца работать не смогу на прежней работе. Могу ли я рассчитывать на какую нибудь выплату со страховой или роботы?
-
Дякую. Хтось робив вже в Оттаві чи Торонто? Я вже думаю може десь в Мексиці чи в Європі зробити?
-
Купуємо такий, задоволені!👍
-
Якщо ви пропрацювали більше 90 днів, то по законодавству вас не мають права звільнити і ви маєте право на довгий лікарняний. Але роботодавець не зобов'язаний виплачувати вам ЗП, якщо це не зазначено у договорі, але зобов'язаний не звільняти вас. Якщо ви платили EI, то ця страховка може покривати виплати, але треба читати умови, щоб отримати ці виплати.