UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Компания проверенная и надежная. Проблемки только со сроками у них бывают)
-
Привет, продаю свой инструмент, всё в хорошем состоянии, можно по отдельности. Пиши, звони 368 999 90 10.
-
ШУКАЮ МУЗИКАНТІВ!… Добрий день мене звати Соломія. 13 квітня (субота) в Калгарі відбудеться благодійний концерт ViolaSet ! Ми терміново шукаємо музикантів волантерів які б могли підіграти а саме : електро гітара та Бас гітара. Усі бажаючі прошу звертатись особисто @solomiya_kasinchuk Дякую!
-
Може не зовсім ті питання і не в ту групу, чесно не знаю куди кинути посилання) 🙏
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, возможно у кого-то есть электронный адрес ( вопросы по бенефитам) , очень нужна ваша помощь, уже прошло больше двух месяцев, так и не пришли документы ‼️‼️‼️ Заранее благодарна вам)
-
Продам дзеркало, стан ідеальний. 35$
-
Добрый день. Скажите пожалуйста, за сколько по времени приходят бенефиты сейчас?
-
Оплата у них там відбувається?
-
Всіх вітаю. Підкажіть який краще підключити інет до дому. В нас 4 людини, 2 дорослих 2 дітей. В нас з дружиною оператор Fido.
-
Оформляете отправку и оплачиваете
-
Доброго дня Продам кошенятко, вік 1 місяць Мама британка тато перс Якщо цікаво пишіть в особисті
-
⚡️ Star Wars Outlaws | Нові подробиці ▪️Підтвердженні синдикати: Зерек Беш, Пайк, Картель Хаттів, Багряний світанок, Клан Ашига (новий, колаборація Massive та LucasFilm) ▪️Сліро - один з еліти злочинного світу галактики, який очолює злочинний синдикат на ім'я Зерек Беш ▪️Гравець буде формувати напружені альянси з кожним синдикатом ▪️Різноманітні ігрові та сюжетні можливості, що залежать від ваших дій ▪️ Здійснення "одного з найбільших пограбувань, яке коли-небудь бачила галактика" - ключова сюжетна лінія ▪️Гравець подорожуватиме галактикою, вербуючи собі компаньйонів ▪️На вас полює могутній мисливець за головами "Вейл" ▪️ За сюжетом ви перетнетеся з Джаббою Хаттом і його картелем на Татуїні та інших планетах ▪️ Репутація, яку ви здобудете в синдикатах, впливатиме на гру, зокрема на постачальників, роботу, яку ви виконуватимете, підтримку та доступ до певних територій PlayStation UA
-
Ждём?