UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Хлопцы (и девчата, вдруг), а никто в Warhammer Underworlds случайно не играет?
-
Продам infinity g35x . 2007 рік З.5 двигун бензин , шкіра салон , повний привід , повна комплектація . Вкладень не потребує , коробка , двигун в чудовому стані , сів та поїхав , зимова шипована резина , нові гальма . 270 000 пробіг .Ціна 7000$ активний статус +13682995961
-
Всім привіт! Шукаю full-time роботу на позицію кухаря, помічник кухаря, пекар, в ресторані або кавʼярні. Досвід роботи присутній, понад 2х років. Резюме можу надіслати в особисті. Англійська рівня А-2 (в процесі вдосконалення). Якщо маєте/знаєте вакансії - пишіть!☺️
-
Ми користувались послугами Олександра, швидко, позитивно, допоміг речі занести. Дуже задоволені, рекомендуємо👍
-
Віддам за фрі. Працює прекрасно. Самовивіз район Mission.
-
💼 Захід по підготовці до співбесіди. Рекомендую відвідати! Всі деталі тут www.instagram.com/p/C5i_v89L4ez/?igsh=cmw4Y2Y4MHZtdG5i
-
Сколько владельцев?
-
Добрый день. Такой вопрос. У меня трое детей с нарушением веществ(Гомоцистеинемия) У двоих старших - инвалидность( долго не могли поставить диагноз). Нужен прием B6 - 2 недели пьем, 2 недели не пьём. Пиридоксин(B6) - дорогой. Чтобы сэкономить я покупала в ампулах и шприцом набирала,выливала в чашку и с водой они пили. Здесь я смогу свободно купить,и давать им так? Спасибо большое.
-
Дякую