UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Запрошую на стрижку,бороду та гоління по приємним цінам в центрі міста. dapperstbarbershop.setmore.com/ VLAD
-
Нам за два тижня прийшли. Комусь за 10 днів.
-
Пару днів тому я стригся у Влада. Мені все сподобалось, тож можу сміливо рекомендувати ☝️
-
Дякую
-
Продам кросівки. Купляв за 140-Продам за 70. За детальною інформацією звертайтесь у приват.Стан повністю нові
-
У кого-то уже начался дождь ? Прост не понимаю надувательство этот прогноз погоды или не
-
Міні-бар | Міні-холодильник 50 CAD Локація NE
-
Тут можуть люди сидіти не з усіх районів Калгарі 🌚 так що десь може і капає
-
Підкажіть будь ласка ліцензовані содочки в районі North West?
-
Підкажіть будь ласка субсидію оформити потрібно коли вже знайшли садок?
-
Продам 4 шкіряних крісла. Стан нових, купували в листопаді 23 року. Ціна за всі 4 - $300
-
Ищу человека для съёма квартиры - нужен второй сожитель, кто готов снимать.Район Acadia , недалеко от шинук центра, heritage drive возле winners, бейсмент, двухбедрумный жилого дома, не частного, четырехэтажного. Если вам подходит район пишите - расскажу что и как. Естественно все официально.
-
Набір бокалів 6шт, купували в ікеа. Нові $38, дружина використовувала лише один, стан, як нових) Віддаємо за $30 торг присутній)
-
Ну, да
-
Хто відправляв посилки в Україну ? Якою поштою краще ?
-
кто то пользуется этим приложением?
-
Я вижу вдали тучи Предположительно, в сторону мальборо и дальше 😀
-
Там в целом нсли запариться, то можно собирать их нормально. Просто я лично беру то, что мне нужно. Лень подбирать специально чет
-
хотят вот, пишет что можно получить 2к если купить сыр, йогурт, масло
-
тому не таке вже й «беспалєзноє»
20 Jan 2023, 19:11
287022/371440
4 minutes ago