UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Якось так
-
А можна палатку в оренду десь взяти?)
-
Это какое-то страхование для того, чтобы работать массажистом. Скорее всего, медикал иншурес
-
Вже не можу дочекатися, щоб жарко було(без пожеж мать його), щоб поїхати з ночівлею, ех🥰
-
Мабуть що треба подивитись на назву гілки)
-
Хтось там з палатками в цьому році збирався? Ану діліться своїми цікавими локаціями, я можу своїми поділитися 🌚
-
Кароче, якщо в цьому році буде жопа, всі питання до оцьої дами, що тут наврочила🌚
-
Дякую
-
@Vitall_ik
-
Трохи пізніше зробиться ліцензія на зброю і буде взагалі тєма 🌚
-
Якщо цікаво, можу в ПП скинути яку я собі на амазоні намутив - вже пару ночівель витримала без питань 🌚
-
За 100-150 можна взяти норм палатку, ну якщо не на Еверест йти кемпінгувати, звичайно
-
А займатися перукарством не можем бути дозвіллям?
-
Мать, вони копійки коштують
-
С 1 мая сдается комната в доме для двоих или одного человека с собственной ванной комнатой и гардеробом. В доме живет семья с 4 человек с Украины. За съем 1100 в месяц вместе с коммунальными услугами. Адрес 35 Covecreek Place NE. Автобусная остановка в трех минутах от дома. Рядом есть различные магазины и суперстор. Если есть вопросы пишите в директ.
-
Добрий день Підкажіть, будь ласка, коли реєструєш дитину в школу в останньому розділі декларування, потрібно завантажити фото дитини з паспортом чи дорослих хто реєструє? Дякую
-
Отправлял сколько-то раз, все дошло в оговоренные сроки.
-
Народ, буквально пару часов назад в каком чате барбера рекомендовали? Тут или в General?
-
Он уезжает до 18:-(
-
Вітаю 🙌 всіх Підкажіть будь ласка майстра манікюру🙏🏻в Калгарі
20 Jan 2023, 19:11
287195/372245
17 minutes ago