UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
ну та , розумію
-
Добрий день. Здається 1bd квартира з 1 травня. Дуже гарний вид на Downtown. Адреса 1055 11 St SW (поряд C-train) Контракт на 10 місяців. Ціна 2000 + депозит 2000. В квартирі є пральна та сушильна машинки. Мебльована (це обговорюється окремо). Оплачується лише електроенергія. Вода, опалення включені в квартплату. Є паркінг, спортзал, зона відпочинку.
-
Я хз:-)
-
Доброе утро. Подскажите, пожалуйста,как с карты CIBC перекинуть деньги на карту ПриватБанка (валютную или гривневую). Спасибо большое.
-
По баксу?
-
Доброго дня,шукаєм роботу на будівництві в м.Калгарі,бригада з 4 чоловік,є авто,кладем плитку, гіпсокартон,ламінат,великий досвід в будівництві в зведенні будинків з фундаменту до внутрянки,повний цикл,буду вдячний за будь яку інформацію,дякую.т.5877320128
-
Компания, в которой я работаю открыла несколько вакансий - Customer service - Management trainee - Car wash/detailer - Driver ❗️Обязательно знание английского и канадские права ❗️ Для management trainee обязательно высшее образование и опыт работы в customer service, sales Ссылку на подачу резюме вышлю в личные сообщения