UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
По баксу?
-
Доброго дня,шукаєм роботу на будівництві в м.Калгарі,бригада з 4 чоловік,є авто,кладем плитку, гіпсокартон,ламінат,великий досвід в будівництві в зведенні будинків з фундаменту до внутрянки,повний цикл,буду вдячний за будь яку інформацію,дякую.т.5877320128
-
Компания, в которой я работаю открыла несколько вакансий - Customer service - Management trainee - Car wash/detailer - Driver ❗️Обязательно знание английского и канадские права ❗️ Для management trainee обязательно высшее образование и опыт работы в customer service, sales Ссылку на подачу резюме вышлю в личные сообщения
-
Отдам бесплатно, стол , тумбочку, матрас квин сайт, рамку под этот матрас, стиральную машинку, тостер. Могу это все привезти своей машиной бесплатно.
-
-
Нові, запечатані. Turmeric 240 кап 7 дол, Kidney and Liver 15 дол, Calcium Citrate 180 кап 15 дол, Potassium 3 дол, Dandelion 5 дол, Oregano 5 дол
-
Всім привіт! Продається машина, Infinity jx35 2013 року. Максимальна комплектація. Статус актив. Без дтп. Пробіг 181000 км. Ціна 15000$. Хазяїн мій колега з роботи, дуже добрий і хороший чоловік. Усі питання до хазяїна, звати його Мохаммед. Номер телефону: +1 (587) 436-6191 Месенджер для переписки WhatsApp. Мова спілкування англійська. Панорамний люк, щітки для шкіри, карти, камера 360 і автомобіль можуть підтримувати дистанцію між машиною перед собою і визначати потрібну вам дистанцію, а також машина автоматично зупиняється при наближенні до зіткнення з машиною або людиною і багато іншого.
-
Добрий ранок. Хто пройшов квест,під назвою "Дозвониться в Консульство"? (Едмонтон) Поділіться секретом. Місяць намагаюсь. Телефоную у відведений для цього час, але або зайнято, або не відповідають. То ж хотілось би знати чи це взагалі реально, чи щось із фантастичного?
-
:-) Наше сообщество очень любит охоту на ведьм:-0 Особенно теперь
-
Ну так чувак обращается ко всем кто любитель сидеть на жопе ровно уже не приятно. И как он этим кому-то помог найти работу инфы ноль все и сами все это знают.зачем этот пост? Я и сам удалюсь Бай
-
Неогабін 416 грн, лінкоміцин 50 грн, комбігрип 320 грн,венорм 350 грн,медролгін 175 грн. Також є Ксарелто