UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Полтора года
-
Добрий ранок! Шукаю permanent full-time роботу в Калгарі на складі, на кассі, на конвеєрі, як бариста або прості офісні посади. Розгляну й інші варіанти, де не потрібен heavy-lifting чи водійські права. Допоможіть, будь ласка, напишіть у ПП у кого є вільні місця або інформація) Щодо досвіду: 👥 Понад 2 роки customer service; 📑 Досвід інвентаризацій невеликих складів, ведення обліків, приймання товару; 🖥 Досвід роботи з різними CRM-системами, зі сканерами, cash та non-cash операціями. Додатково: • Англійська В1, у процесі вдосконалення; • Добре володію комп'ютером і офісним обладнанням; • Проходила веб-дизайн курси, вмію малювати, тож якщо на роботі будуть потрібні гарні менюшки/візитки чи блекборди — я це вмію) • Маю CSTS і WHMIS сертифікати, на роботі готова отримати будь-які інші P. S. Звичайно, я шукаю роботу й усіма іншими методами, проте це не заважає використовувати всі наявні) Дякую, гарного дня!
-
Всім привіт, а чи є тут стилісти перукарі вже з Канадським сертифікатом і хто працює в салонах?
-
Всем привет, ищу работу на складе, есть больше чем два года опыта, язык Intermediate. Также хочу попробовать устроится в отель на room attendant, но без опыта, к сожалению, очень сложно( может кто то знает что то и может помочь, буду очень благодарна ☺️
-
Kirpikova Tetiana 4033833883 [email protected]
-
В аптеці будь якій. Проте, потрібне підтвердження діагнозу (якщо є довідка з мокрою печаткою перекладена на англ, то це вам спростить трохи). Зверніться до сімейного або до терапевта у walk in за направленням на лабораторію та рецептом Якщо я правильно пригадую, то це має покриватися через Alberta health benefit, але уточніть у провізора про можливі coverage на таке
-
Пересдадим контракт в связи с отъездом на аренду квартиры. Находится в отличном районе Downtown , прям возле станции c-train Kerby station. Тихо, уютно. Отличный комплекс, спортзал, зоны отдыха , игровые зоны и прочее. Транспортная развязка отличная, детский сад под домом, мечеть, магазины и прочее. Можно с животными. Три лифта, всегда все отлично работает. Коммунальные услуги включены, кроме электричества. Доступно с 1 мая. 24 этаж, 1bed 2127$
-
Дякую😅 підбадьорили
-
Urgent care/emergency. Або знову до того, хто видаляв. Я б йшла в госпіталь з цим. Одіялко і терпіння з собою, бо черги довгі там. Поки будете чекати україномовного (якого навряд чи тут знайдете, а як знайдете то на запис не попадете. Їхнім розкладом керує AHS, вони вас не зможуть тупо прийняти) то палець може вже тютю