UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Нарешті нормальний шьогун...
-
Почніть з самого простого - job bank, а все інше дуже індивідуально: хтось заносить резюме, а хтось підганяє під опис вакансії, та ще багато чого залежить від рівня англійської
-
Всім привіт, хто знає садочки, де є вільні місця для дитини 3,7 років ? Бажано район NW але б уже хоч би десь знайти
-
підскажіть будь ласка,це посилка приїде до дому курʼєром,чи потрібно йти в відділення ?
-
Душите ветерана за анимэ-хэйт? 😂
-
написано, що вже залишили вам бумажку, на якій вказано, з якого відділення треба забрати посилку
-
🫱🏻🫲🏼
-
Заказала посылку с Алиэкспресс, но ошиблась в адресе в одной букве. Номер посылки начинается на SPIAC и далее 11 цифр. Canada Post говорит, что у них посылки с 16значними номерами без букв. Может кто-то знает какая это служба доставки?
-
СELPIP десь $300, IELTS трохи дорожче. Погугліть по цим назвам і знайдете точну інфу
-
А скільки коштує екзамен щоб отримати сертифікат рівня англійської мови, хто знає?
-
Добрий день! Мене звати Світлана, я майстер перукар-барбер з України з досвідом роботи. Запрошую до себе на стрижку (чоловічі/жіночі/дитячі) 🌸 Сторінка Instagram для перегляду моїх робіт :www.instagram.com/sveta.kovtoniuk?igsh=MXNlMHJka3ExMWUyNw==
-
Шукаю кімнату з 15 травня. НЕ бейсмент Бюджет до 900 cad. Не курю, дуже чистоплотний
-
Добрий день! Мене звати Світлана, я майстер перукар-барбер з України з досвідом роботи. Запрошую до себе на стрижку (чоловічі/жіночі/дитячі) 🌸 Сторінка Instagram для перегляду моїх робіт :www.instagram.com/sveta.kovtoniuk?igsh=MXNlMHJka3ExMWUyNw==
-
Давай басни не рассказывай. Все знают что в Канаде нет работы и надо отправлять 5000 резюме
-
Больше работ в Инстаграме
-
А где стригся, у наших кого-то?
-
Не понравился уровень работы просто
-
Я вижу, че накинулись)
-
Это что, шутка такая?))
-
Пост прямо над твоїм 🤷