UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт. Я в серпні в провінції NS обміняла укр водійське посвідчення на канадське, а сьогодні без екзамену обміняла на посвідчення Альберти
-
Так ты ж и покидаешь страну на самолете в Канаду, разве нет?)
-
читал от дойчланда просто развернули и сказали покинуть страну . причем не раз такое читал . но там 50 на 50
-
я бачив тому і вирішив запитати у інших, я летіти не з Польщі буду
-
В мене питали, але в мене віза прихистку Чехії в паспорті і я посилалась на неї. Питали чи я маю громадянство чи внж в ЄС. Летіла Франкфурт - Торонто. Взагалі дуже лояльно все для тих, хто летить в Канаду. Мені навіть пробачили вагу валізи і не змусили платити за 25.5 кг замість 23
-
Выше же…
-
Можете сказати шо подавали, але відбитки ще не здавали, хто там перевіряти буде)
-
Та випустять, ну може штраф якийсь максимум буде
-
а якщо не подавав?)
-
У мене був прострочений на місяців 5, просто запитали чи подавала на карту побуту, і відпустили, без пересадок летіла Варшава - Торонто
-
Те кто летел из Европы с просроченным безвизом (дольше 90 дней пробыл например в Польше ) подскажите были ли какие-то сложности в аэропорту или ещё где-то?)
-
Это правда, что соц-работник на длинных выходных в церковь не приходит?
-
О, точно 😅 Походу я спалився, тарився тільки 11.11 на Аліку ))
-
З якого перепугу чорна п'ятниця 11 числа? Це остання п'ятниця місяця завжди була
-
25/11
-
А когда она?
-
Просто . . .
-
Доброго вечора. Дайте будь ласка точну ссилку на заповнення анкети на візу по CUAET.
-
Кстати, если кого-то интересует работа в ski-resorts в Банффе или BC , у меня есть пару контактов
-
Где-то конкретно гулять? Я так то в центре пока что живу в хостеле, и тут я даже не особо понимаю куда заходить
20 Jan 2023, 19:11
28769/377576
less than a minute ago