UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Job bank це скам, я ще не зустрічав нікого хто б знайшов там роботу, більше того, те що це скам підтверджують більшість людей на реддіті. Взагалі майже кожна вакансія на job bank має однакову структуру і на мою думку це вакансії під lmia , коли у них уже є кандидат, вони просто роблять вид,що шукають і не можуть знайти місцевого працівника.
-
Всім привіт! Шукаю роботу в галузі construction, або можливо сайдингу чи дахів. Маю власний автомобіль та права 5 категорії. Мій рівень англійської - A2. Працював в Польщі на будівництві тому не боюся важкої праці. Крім того, вмію працювати з різноманітними інструментами. Буду вдячний за будь-яку інформацію або пропозиції.)
-
Там здається є вимога під lmia що позиція має бути саме там, тож, здебільшого, так
-
Ржана є в усіх маркетах., але здається міn по 2кг. В bulk barn на вагу є. Як знайдете солод в магазах дайте знати, бо крім Амазона ніде не бачила 🤷🏻♀️
-
Продам бак для сміття 12 літрів Даунтаун 10САD
-
Судя по сообщениям -прошлого организатора свергли, а новый еще не собрался с духом чтобы взять такую ответственность на себя
-
Буде в когось нурофен купити?
-
Всем разносчикам демократии посвящается
-
Я знайшов там роботу Чомусь навпаки довірю більше джоб банку Бо я просто це саме чув про індід Що типу просто виставляють вакансію, проте не збираються відповідати, типу не знайшли кандидата місцевого, то вот під lmia є кандитат Я думаю що такого порівну всюди Хоча і на індіді мені відповідали А ось дружині навпаки, де б не слала, ніде не відповідають Думаю все залежить від вакансії і навичок
-
дякую поняв, знижки також ніякої не буде?
-
привіт, дурнувате запитання, але .. якщо я хочу прийти просто без рецепту взяти якісь таблетки від голови в аптеці, з бенефіт картою я можу їх взяти безкоштовно? чи як це працює