UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю! Продаю популярну сімейну гру Ticket to Ride Гра супер проста та цікава, особливо для гри компанією На Амазон знайшла за 59 , продаю за 35 Гра нова, грали декілька разів, усі карти та потяги у комплекті Зараз купуємо нову версію, тому вирішили цю продати
-
Вітаю! Шукаю того, хто перездає свій ліз на оренду з 31 травня-1червня. Цікавить студія або 1 бедрум. Пишіть, будь-ласка, в приватні.
-
Я брала тайленол безкоштовно. Якщо потрібно кину адресу в особисті. Ще писали про Матвєя, що купували у нього. Я особисто не брала. Скористайтесь пошуком в чаті і знайдете більше інформації. Тут також є адреси, візитки і номери телефонів.
-
продам все 210 cad
-
продам куртку зимову нову 200 cad, літню бу 70
-
Нормально! Я знаю людей которые порядка 5 недели ждут и пока ещё "in progress". А друг мой мотали 6 месяца- правда самозанятый и там вопросов действительно было.
-
Ось така наприклад. Якість нормальна
-
Я руфер Проте на індід зимою знайшов сноу ремувал А першу роботу взагалі знайшов за 1 день бо розносив резюме двері в двері. Тоді знайшов роботу повара в піцерії Короче я знайшов 3 різні роботи, трьома різними способами які всі хейтять, або кажуть шо тільки один з них дієвий Може мені пощастило Але є такий вираз Хто стукає - тому відкривають
-
Є вільне місце на чистку зубів на п'ятницю о 13.00 (12.04.24) клініка в даунтауні, робить україномовна гігієніст, кому треба, напишіть мені, я дам контакти, або зроблю запис