UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
ну для галочки и чтобы никто с галерки не кричал про отсутствие наличия лгбт - вай нот
-
Вітаю шановне паньство. Підкажіть, де можна дешево підстригтися, тільки під машинку
-
Ищy людeй нa удaленнyю рabотy!🤑 Oбучаю aбсолютнo бeсплaтнo✅ Никaкиx дeнeг на перeд я нe беру⛔️ Moй инtерес этo пpoцeнt от вашeгo чиcтoго доxoдa 💵 Kомy интepeсно пишитe eмy-@Leon_Absolute
-
Почему вы спамите именно в этот чат? 🗿
-
Є спеціальні ділянки в місті, яку ти можеш використовувати під город community garden і сади що хочеш
-
Доброго дня. Підскажіть чи нормально очікування коштів більше місяця? Здали декларації на початку березня, дружині кошти прийшли майже одразу, мені ще ні. Попитався у знайомих у всіх тиждень два. Може потрібно вчиняти якісь дії? Перездати/доздати/уточнити?
-
Сереге нужна, должен набрать
-
Є сорт Yukon Gold дуже смачна
-
Питання, чи можна десь купити американські сигарети з ментолом Newports, aбо Мальборо (там кілька різновидів з ментолом). Дякую заздалегідь.
-
Термінова необхідність! — відтепер збираю собі особисто на пульт radiomaster boxer(~8к грн)окуляри sky zone 04x(~26к грн)=~34к грн. Якщо буде у когось можливість 5355 5713 0268 1853 щоб наближати перемогу. У неділю виїзд🫡🇺🇦🔥 🦾 🦅✌️
-
Доброго дня. Потрібна допомога військовому, який довготривалий час захищав нас на Бахмутському напрямку. Був поранений, лікувався та відновлювався протягом тривалого часу. Потім перекваліфікувався, відповідно стану здоров'я, та готовий далі захищати нашу Україну. Людину знаю особисто. Ніколи нічого ні в кого не просив. Просто прийшов такий час. Дякую за будь яку допомогу. Разом до перемоги.
-
Насколько я знаю здесь сигареты с кнопками вне закона
-
Ньюпорти і Мальборо нормальні, Кемел краш з бульбашкою. Я б поставила поза законом то, що вони продаюсь як сигарети. Треш. За чорними шторками чорні коробочки без зрозумілої інформації ким і де це вироблено
-
Что там смотреть в таком качестве - непонятно🤷
-
Добрый день ,посоветуйте пожалуйста бугалтера
-
Airbnb
-
Ого. Кто помнит "Героев"?
-
Здравствуйте, мы с братом едем из Торонто в Калгари, мы нашли место жительства но сможем заехать туда с 1 мая Нам нужно место где бы мы могли пожить две недели Не бесплатно
-
Тут так само думаю буде - ребут провалиться, бо вже і так купа фантастичних серіалів та коміксних франшиз
-
Топ серіал до 3 сезона, і ще 4400 був гарний, його навіть ребутнути намагались, але вийшла фігня
20 Jan 2023, 19:11
287891/373099
8 minutes ago