UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Single mothers & children are priority!
-
Потому в первую очередь те кто с детьми
-
Занимаются, но приезжих много , мест мало
-
Як в Торонто
-
Я чув що десь треба заздалегідь залишати заявку, в аеропорту волонтери цим не займаються?
-
Но все возможно, но основной вариант ставил бы на букинг
-
Знакомые недавно летели то мест небыло. Возможно женщин с детьми и поселят, остальным бы не советовал надеятся
-
Хто нещодавно прилітав в Калгарі, ще селять в готелі на два тижні?
-
Привет всем, ребята кому нужно подстричься, могу организовать, я Барбер💇♂️ без цены конкретной, чисто сколько считаете нужным, только для мужского пола, стригу на дому пишите в лс кому интересно🤓😇 Калгари только!
-
Шукаю руммейта Шукаю спільну оренду чи кімната можливо десь є підскажіть якщо що Дякую Виліт 1 лютого #оренда #спільнаоренда #кімната #rent
-
Можна подаватися. Але, мені здається, що було написано на сайті Канади, мовби це Ви як у перший раз подаєте заявку. Тобто, все спочатку
-
Взагалі до програми cuaet.
-
Весной, летом, осенью и зимой все одинаково
-
До куаэт)
-
В смысле раньше? До куаэт или летом?
-
Неправильно выразился. Но может будет Упрощенный вариант, но не так как сейчас
-
Раніше не так видавали) ти не міг просто приїхати і пояснити це офіцеру. Ворк перміти мали мати чітке документальне підгрунтя
-
Доброго дня, може ктось знає чи підскажи, нас 4 людини і разом хочемо вибрати стартовий пакет для телефону, може десь є знижки як для групи людей чи то можна прийти в салон телефонної мережі і у них дізнатися? Бо не на всіх сайтах є інформація, тому питаюсь 🙏
-
Лучше ехать до 31 марта что бы точно получить Ворк Пермит, после этого может быть будут выдавать Пермиты как и раньше ( интервью с офицером на англ, пояснение куда едешь, зачем, контакты жилья, знакомых и тд и тп)
-
Дякую
20 Jan 2023, 19:11
2883/375136
9 minutes ago