UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Як говорила нам врач, вона дає направлення, ми робимо аналізи. Потім через 5-7 робочих днів результати приходять до неї і вона після їх надходження зараховує нам проходження медогляду у спеціальній програмі ( назву я не запам'ятала). Тільки після цього медогляд вважається пройденим..дітям до 11 років медогляд зараховують одразу. Але ми проходили медогляд у Монітобі
-
Зі списку імміграційної комісії,я так розумію. Нам надали список клінік, які проводять медогляд, ми записалися, надали документи ( паспорт, хелс карта та ворк перміт)на стійці регістації, потім нас сфотографували й через пів години прийшов лікар, який виписав нам направлення.... Але ж кажу, ми це робили у Монітобі. Можливо трішки інші порядки..
-
🚨До мого ярмарку вакансій на будівництві та навчання залишилось лише два дні! Якщо ви шукаєте роботу, бажаєте вдосконалити свої навички або займаєтесь професією та хочете дізнатися про відрахування на інструменти та податкову пільгу на реконструкцію дому для багатьох поколінь, ця подія для вас. Кількість місць обмежена, тому, будь ласка, зареєструйтеся на georgechahalmp.ca/events і поділіться цією чудовою можливістю зі своїми друзями та родиною. Чекаємо вас там! 🚨Only two days left until my construction job fair and education session! If you are looking for a job, would like to upgrade your skills, or are in trades and would like to learn about the deduction for tools and the Multigenerational Home Renovation Tax Credit, this event is for you. Spots are limited, so please register at georgechahalmp.ca/events and please make sure to share this great opportunity with your friends and family. Looking forward to seeing you there!
-
Добрий вечір, підкажіть, будь ласка, де можна перевірити зір, та скільки буде коштувати с окулярами (+-) якщо я маю бенефіт карту?
-
Запилим свой🤷