UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Також почитайте скільки людям прийшов запит на довідку з консульства 🫣 Таких чимало
-
Мне помогает Gaviscon ( если допустим на голодный решил кофе закинуть, когда не нужно этого делать)
-
Для второго это кальций карбонат и магнезий карбонат Так и будет magnesium carbonate например
-
5 серія xmen97 - розйоб, короче продовження серіалу вийшло топ, якщо ви хоч трошки шарите за різних фріків у латексних штанях, а ще краще за іксменів, то треба сьогодні ж подивитися
-
Дякую велике)
-
Омез, омепразол - одно и тоже. здесь идет его улучшенная версия - эзомепразол, как Виктор выше упомянул - нексиум например. На упаковке написано esomeprasole magnesium (1 табл в сутки макс)
-
І так, Gaviscon краще ніж Рені. Таблетки Рені мені ніяк не допомагали. Тільки тимчасово, але до виразки шлунку всерівно може дійти з Рені, бо подразнення не проходить.
-
Перекладались тільки На розсуд офіцера може бути достаньо Дії Бачив повідомлення від людини що навіть без перекладу відправила витяг з Дії після запиту на оновлення довідки про несудимості і людина вже з пр
-
От я читаю постійно адже зараз в процесі отримання І жодного разу такого не бачив Але перевірю дякую за пораду
-
А цена билетов изменилась, так и задумано?:-/
-
@pers0nazh
-
А по типу Креон/ермінталь щось використовуєш? А то у мене поки запас але потім прийдеться шукати…
-
Пф, есть люди кто умудряются не пристегиваться и пьяными годами ездить. То что же, теперь игнорировать что это немножечко не норма ?
-
Ну тогда я пожалуй пас
-
И «вот есть люди»
-
Верю в удачу и negligence, но надеется на это
-
Багато людей додумуються додавати дипломи без перекладів, або взагалі тільки евалюацію. То офіцери роблять дозапит завжди)
-
Короче не знаю, мутно
-
Ведь офицер умеет в не государственные языки Канады
-
Даже если там написано «судим»
20 Jan 2023, 19:11
288807/372028
about an hour ago