UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт, граємо в настільний теніс два рази на тиждень в custta. Напиши мені в лс я додам до групи. Гарного дня
-
Шановна пані якщо ви шукаєте все по 1$ то вам в долораму Столик продається не новий Якщо ви хочете новий то ідіть і купуйте в Ікеа , вам ніхто це не забороняє Гарного вам дня !
-
продам 2014 Santa Fe Sport Пробег 158 036km $16 000 c гарантии в кредит также можно адресс; 144 50 Ave SE, Calgary, AB T2G 2A8 4034651778
-
На таке то не скину 🌚
-
Чому неуважність? Просто залежить від офіцера, деякі більш вимогливі ніж інші. Не бачу проблем з перекладом витягу з дії, 90% саме так і подають і все у них проходить, дуже рідко в когось зараз просять довідку з консульства
-
Ну якщо прикриють лавочку Людина вище саме таким питанням задавалася що робити якщо консульство перестане їх видавати за якихось умов
-
Це звичайно ваше право щось не любити з того що пишуть але ми маємо такі повідомлення Можете так не робити якщо не вірите в це
-
Тому з цього можна зробити висновок, що офіцер був «неуважним» у перегляду заявки, якщо прийняв витяг без перекладу.
-
Я так і написала, що кожен може робити як він захоче, але коли пишите, що «та можна з дії взяти», то уточнюйте, що може бути до запит)
-
Ні, так не написано, але написано, що якщо ваша заявка є неповною, то офіцер поверне вашу заявку як «incomplete”. А incomplete є те, що не вистачає перекладу, що також написано на сайті IRCC, що переклад є обовʼязковим на одну з двох державних мов.
-
А чому немає можливості? Там же просто лист надсилається з запитом
-
А бідні жіночки у віконечках до вечора деколи ті довідки штампують.. Бо реквестів на ті довідки дуже багато, чи треба чи не треба.
-
Не с пустого места написано, спекулирую
-
Инструкций что делать если ошибка
-
Если зайти на IRCC И в поиске прописать Administrative error 181 вещей выпадает
-
Також була велика стаття конгресу українців з проханням не робити в консульстві цих справок, тому що цього не треба. Не можу знайти зараз
-
Я сам подаю з перекладом лише, поки ніяких дозапитів не було
-
Мій консультант сказав, що 90 відсотків справ подає саме з перекладом з дії і ніяких консульств
-
Робити зараз, потім, можливо, писати лист-пояснення чому в тебе її нема
-
Я про це і говорила. Але люди починають це розганяти по чатам 🤷🏻♀️ що якщо одному пощастило, то звісно ж іншим пощастить)
20 Jan 2023, 19:11
3 minutes ago