UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Якщо там просто 5 (без "GDL"), то це повні права
-
Ребят ,подскажите если отдавать детей на занятия/тренировки государство что то платит ?
-
Доброго дня Скажіть будь ласка хто при оформленні дитини в школу надавав лист від батька( батько в Україні). Як правильно скласти цей лист,можливо є зразок Дякую
-
Half Life 3 Confirmed!
-
Всем привет. Кто подавался на продление work permit, пришел ответ от IRCC даты остались без изменений, возможно податься повторно позже или подача на продление только один раз и варианты просить закрытый WP от своего работодателя ?
-
Всім привіт) Шукаю СУСІДКУ, для спільного проживання в 3-кімнатній підвальній квартирі на Capitol Hill Cres NW, $850. На даний момент вільні дві кімнати, якщо ще в третю кімнату заселяться, то ціна буде ще нижче Я, Анжела, проживаю в цьому приміщені вже більше року. Як співмешканка , мене майже не має вдома. Я дуже рідко проводжу свій вільний час вдома Орендодавець живе зверху , ввічливий молодий чоловік, тихий , без шкідливих звичок Квартира та спальня повністю мебльована. Можна зі своїми речами господар звільнить кімнату Інтернет та комунальні послуги ВКЛЮЧЕНІ у вартість Спільна пральня Помешкання знаходиться в спокійному районі. 5 хвилин ходьби до залізничного вокзалу Університету С або до Банф Великий задній двір, з меблями для внутрішнього дворика та каміном Дозволена парковка на вулиці. Додатковий щомісячний платний підземний паркінг у сусідній будівлі Без домашніх тварин, повинен бути працевлаштована або студент Потрібні довідки з місця роботи та оренди Орендна плата за 1-й та останній місяці оренди
-
Хто знає номер до crA? Не можу зареєструватись І чи є там перекладач Дякую за відповідь
-
Единственно что для человека, который с серией незнаком, последний эпизод с Гулем конечно более чем странно выглядеть будет