UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну я вот неожидала такую обложку в спотифае увидеть
-
Добрий день, можливо хтось стикався з покупкою та полученням рецепту на контактні лінзи? Як та де це можна зробити, та чи можна їх отримати безкоштовно по бенефіту?
-
То ти можеш не дивитись, якщо не подобається, все просто🤷♂😁
-
Йди англійську вчи, толку більше буде, кринжовуха😏
-
Я кринжую прост
-
Та че ты душишь
-
А тут как бы уже 2024 год как никак, что за кринжа. Я кринжовала когда на сборнике была фотка с грудью, причем сборник был песен диджейских
-
Напиши їм, хай переробляють 😡
-
Ottawa
-
Я ток в этот понедельник переехала на новую хату, дай аклиматизироваться
-
What is the capital of Canada?
-
Я и так учу переодически
-
Таке питання Знімаю кімнату і сусід (теж українець) пооббивав емаль у ванній. Як правильно поступити в такій ситуації? Не хочу повідомляти господарю, але у випадку чого й за нього не хочу платити зі свого демедж депопозиту
-
Доброго дня. До того, як отримала хелс кард, телефонувала їм, і питала наші номери. Чи можна так же зробити з бенефітс кард? Якщо вже є в системі, дізнатись номер і використати бенефіти за номером?
-
Ну у тех кого я слушаю не видела пока
-
Добрий день. Шукаю роботу in the restaurant industry. Є великий досвід роботи з міксологією, системою безпеки HACCP. Досвід роботи в Києві, Лондоні та Ліверпулі на посадах бармен, супервізор, ресторан менеджер. Чи може хтось працює у цій сфері і може надати референс на роботу? Буду вдячний.
-
Не знаю, на кого этот байт сработает. Практически у всех исполнительниц есть подобные обложки.
-
Эт называется как забайтить мужчину
-
Искусство
-
Заболела еще сверху
20 Jan 2023, 19:11
289044/372245
16 minutes ago