UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня. До того, як отримала хелс кард, телефонувала їм, і питала наші номери. Чи можна так же зробити з бенефітс кард? Якщо вже є в системі, дізнатись номер і використати бенефіти за номером?
-
Добрий день. Шукаю роботу in the restaurant industry. Є великий досвід роботи з міксологією, системою безпеки HACCP. Досвід роботи в Києві, Лондоні та Ліверпулі на посадах бармен, супервізор, ресторан менеджер. Чи може хтось працює у цій сфері і може надати референс на роботу? Буду вдячний.
-
В особистому кабінеті через браузер з допомогою кнопки change my caller id І так для кожного номера 🤗
-
Вітаю! Мене звати Євген і я запрошую Вас в Heninger Toyota (Calgary, Alberta) обрати для себе нову чи вживану машину. Приходьте на тест-драйв, щоб особисто відчути якість, комфорт і надійність Toyota, яка не потребує реклами 👍🏻 В наявності є як нові так і б/у автомобілі 🚗 ❗️❗️❗️Доступний кредит, а також лізинг! Надам всю необхідну інформацію, розповім всі умови надання лізингу або кредиту , також максимально посприяю для позитивного розгляду вашої справи на отримання !❗️❗️❗️ За більш детальною інформацією звертайтеся: ‼️також не забудьте вказати вказати що знайшли мене саме через групу UU-Calgary на вас чекатиме невеличкий бонус‼️ ✅ (403) 612-1413 ✅ [email protected] HENINGER TOYOTA 3640 Macleod Trail South, Calgary, AB T2G 2P9, Canada