UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Таке питання Знімаю кімнату і сусід (теж українець) пооббивав емаль у ванній. Як правильно поступити в такій ситуації? Не хочу повідомляти господарю, але у випадку чого й за нього не хочу платити зі свого демедж депопозиту
-
Доброго дня. До того, як отримала хелс кард, телефонувала їм, і питала наші номери. Чи можна так же зробити з бенефітс кард? Якщо вже є в системі, дізнатись номер і використати бенефіти за номером?
-
Ну у тех кого я слушаю не видела пока
-
Добрий день. Шукаю роботу in the restaurant industry. Є великий досвід роботи з міксологією, системою безпеки HACCP. Досвід роботи в Києві, Лондоні та Ліверпулі на посадах бармен, супервізор, ресторан менеджер. Чи може хтось працює у цій сфері і може надати референс на роботу? Буду вдячний.
-
Не знаю, на кого этот байт сработает. Практически у всех исполнительниц есть подобные обложки.
-
Эт называется как забайтить мужчину
-
Искусство
-
Заболела еще сверху
-
Бо я и так стрессую щас
-
Кринж
-
А як це пов'язано з мовою?
-
Поищи "bad idea!"
-
Продам кафеварку за 5 ₴ робоча в районі 17 sw
-
Продаю зв'язку з переїздом р-н 17sw самовивез.
-
В особистому кабінеті через браузер з допомогою кнопки change my caller id І так для кожного номера 🤗
-
Тумбачка ,ітелевізор робочий за все 15$
-
Восстановить эмаль наборчиком из интернета, провести воспитательную беседу
-
Вітаю! Мене звати Євген і я запрошую Вас в Heninger Toyota (Calgary, Alberta) обрати для себе нову чи вживану машину. Приходьте на тест-драйв, щоб особисто відчути якість, комфорт і надійність Toyota, яка не потребує реклами 👍🏻 В наявності є як нові так і б/у автомобілі 🚗 ❗️❗️❗️Доступний кредит, а також лізинг! Надам всю необхідну інформацію, розповім всі умови надання лізингу або кредиту , також максимально посприяю для позитивного розгляду вашої справи на отримання !❗️❗️❗️ За більш детальною інформацією звертайтеся: ‼️також не забудьте вказати вказати що знайшли мене саме через групу UU-Calgary на вас чекатиме невеличкий бонус‼️ ✅ (403) 612-1413 ✅ ysikorenko@heningertoyota.com HENINGER TOYOTA 3640 Macleod Trail South, Calgary, AB T2G 2P9, Canada
-
Дякую
-
Вам pro serve сертифікат місцевий потрібен
20 Jan 2023, 19:11
289056/375104
24 minutes ago