UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Тема поднималась множество раз. Кто отказывает в работе по провинции на пермите - некомпетентные или просто оправдание
-
Бачили у Safe way ( там де сири і ковбаси нарізають), вакуумна упаковка, біла косичка, не копчена.
-
Вітаю🌸✌🏻 З 1 травня звільняється двохкімнатна квартира в районі Kingsland, близько Chinook centre. Район досить непоганий, гарна транспортна розв’язка. Квартира не люкс, але досить комфортна. Тварин не дозволено. Оплата 1800 в місяць + депозит (з оплат тільки електроенергія). Підписуєте договір офіційно з агенцією. Фото брались з сайту компанії. За додатковими фото - пишіть в лс) Можливо комусь знадобиться (За додаткову оплату залишимо ліжка, мікрохвильовку, електрочайник, стілець, 2 лампи, кухонний посуд і все інше)
-
Продам увлажнитель(25$), електрочайник(25$) и пылесос(43$). Все с родными коробками, в идеальном состоянии, пользовались меньше месяца. Продаю в связи с переездом. Увлажнитель очень тихий, спать не мешает. Район Seton, возле госпиталя. Самовывоз.
-
Вітаю. Хтось робив паспорт нещодавно? Намагаюся вже місяців п'ять податися на нього. У кого тут виходило ? І якщо так то як
-
Есть open work permit, есть restricted open work permit, есть закрытый. Cuaet закрытым не выдавался…
-
И причем закрытые пермиты к открытому ?
-
(C) IRCC
-
If the location is under Additional Information You can work in any location across Canada. You don’t need to apply to change your work permit. If the location is under Conditions or Remarks/Observations You must work at the location on your permit.
-
Вы же в курсе , что имеет значение где стоит локация ?
-
I’ll let IRCC know
-
Привіт. Скажіть, чи всі отримують права 5 gdl? І як можна отримати повний 5 клас?
-
Писать могут много чего. Если указана провинция в ворк пермите это такжк restriction. Если указан employeer это так же restriction. А все кто тут пишет что можно и так работать.. просто не знакомы с тонкостями закрытых work permits 🤗
-
Смириться с депозитом
-
Доброго дня) Скажіть будь ласка, в мене така ситуація ми тут вже 2,5 місяці в нас досі не зроблений ні медогляд ні хелс карта ні айді. Чоловік знає англійську але в нього постійно нема часу. Я англійську не знаю( ну початковий рівень я би так сказала ... З різних сторін від знайомих різна інформація стосовно цих всіх документів... мої запитання наступні хто знає напевне: чи можна без запису встигнути пройти медогляд і аналіз а також флюрографію як я розумію, чи залежить страховка від медогляду. І головне чи можу я сама без нормальної англійської пройти це чи можливо можна якось домовитись щоб потрапити до україномовних
-
2. Плохо. Даже не знаю, что сказать по этому
-
3. Потому что в условиях аренды прописано, что вы (жильцы) отвечаете за все и вернуть как было до вашего заезда
-
Да, забыл сказать, что я уже спрашивал IRCC по этому поводу
-
Так ми ж не просто так пишемо з голови. Питали в офіцерів що видають ворк перміти - це не обмеження
-
EMP LOC on your open work permit does not restrict you on the location. (C) IRCC напрямую по поводу вопроса
20 Jan 2023, 19:11
289123/374820
13 minutes ago