UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
У меня с 19 года права. 5 лет мало?
-
Basha foods Великий вибір і ціна норм
-
я получил полный 5, там вроде от опыта зависит
-
Легенда говорить, що якщо одразу писати всю суть питання, то шанси, що дадуть сенсовну відповідь - вище
-
@stoner_ministry йдеш сьогодні на трібют Motorhead чи ти по своїй програмі?
-
Можно мне тоже подсказать, такая же ситуация.
-
Значит это просто ошибка. Такое бывает. Просто идите в registry и скажите чтобы вам поменяли на 5ый полный класс, так как вы имеете на это право.
-
Я в БСБ зараз з ІТ :/
-
Спасибо
-
Вони в 22:00 починають, якщо шо Borders crossing pub Кароч, я тебе попередив, з совісті зняв
-
Всім привіт! Мене звати Надя. Я майстер манікюру, і хочу продовжити розвиватися в цьому напрямку вже тут, в Калгарі. Тому створила нову робочу сторінку і планую її активно вести та виставляти свої роботи, а також корисну інформацію🤩 Запрошую всіх бажаючих до себе на процедури 💅 Також буду вдячна, якщо підтримаєте мою починаючу сторіночку і підпишетесь 😊 www.instagram.com/nadiia_n.a.i.l.s?igsh=MXZseG0wY3FsYXg5dg%3D%3D&utm_source=qr Мої роботи ⬆️
-
Точно
-
це точно? бо у шоперсі мені сказали, що карта моя більше не діє…
-
30.04
-
добрий вечір, підкажіть, будь ласка, до якого дня точно діє бенефітна карта?
-
Lufthansa
-
Так у мене також, не знаю з чим це повʼязано. Знайомим раніше зразу пластик фул приходив. Ніяких іспитів не питали.
-
#продам McKenzie lake $25 персиково-рожева куртка (S) на синтепоні, ідеальна для весни $25 синя куртка (М) $25 рожева тонка вітрова (S-M) $12 зелені спортивні штани
-
я лише два рази брала по цій карточці, і це були антибіотики на $33 :(
-
Можливо ліміт на ліки використан?🤔
20 Jan 2023, 19:11
289156/372020
20 minutes ago