UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт, таке питання. Подалась з хлопцем на бенефітну карту. В своїй анкеті вказала його як партнера, в його - себе. Прийшли дві бенефітні карти, ідентичні в одному листі, на його імʼя, але на карті пише, що я залежна від нього особа. В когось таке було?
-
То з ними можна піти податись на Fair entry?
-
Дякую☺️
-
Підкажіть будь ласка, хочу знайти крем сир. Купила звичайний крем чиз в магазині(думала, що все так просто 🥲). А він на смак виявився як для нас плавлений сирок(дуже солоний). І в мене питання, який крем сир використовують тут, щоб зробити солодкий крем на торт?😁
-
Підкажіть будь- ласка де можна знайти печиво савоярді для тірамісу
-
В письмовій формі?
-
все є на офіційному сайті Альберти www.alberta.ca/class-6-motorcycle-licence
-
Добрый вечер. Я работаю в компании Rimrock Landscaping. Потихоньку компания начинает открывать летний сезон и нужно несколько человек в Landscaping maintenance worker. Обязанность maintenance - стричь газон газонокосилкой и бензокосой, обрезать ветки деревьев, то есть иными словами - поддерживать порядок территории. Вакансия размещена на indeed. Landscaping Maintenance Worker ca.indeed.com/viewjob?from=appshareios&jk=8227c07f95df6c75 Если есть какие то вопросы - можете писать в личку и звонить в телеграмм.