UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт) Ми приїхали сімʼєю в Калгарі 3 тижні тому, синочок 5 міс Шукаємо сімейного лікаря для нього. Хто може порадити хорошого лікаря? Дякую)
-
Привіт, не підійшов розмір, ціна 34$, забрати Somerset SW.
-
20 $ Район Capitol Hill
-
Якщо не помиляюсь 100 дол прийом без хелс картки
-
Ми теж там були, я питала більш детально щодо жінок — насправді, якщо ти не heavy-lifter, то для жінок мало роботи. Говорили, що в основному це для чоловіків, бо в основному будівництво. Не дуже надіятися, коротше говорячи Чоловіку два рази за півтора тижня дзвонили, мені — ні разу. Далі чоловік вже знайшов роботу, тому не знаю як воно було б
-
Всім привіт,хлопець 23 роки. Шукаю роботу Калгарі в деяких напрямках 1.Бетонщик/арматурщик 2.Робота на покрівлях(демонтаж/монтаж даху,робота з черепицею) 3.Детейлінг автомобілів Маю також посвідчення водія категорії В Англійська поки що бажає кращого,проте в процесі покращення(також володію польською та французькою) Буду вдячний за будь яку інформацію♥️
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, де можна купити оселедець?
-
Добрый день. Меня зовут Галина. Я профессиональный мастер по пошиву и ремонту одежды 👗👚👖,а также занимаюсь декорированием бутылок 🍾🍾 и бокалов 🥂для торжественных мероприятий .Предлагаю вам свои услуги по приемлемым ценам. Живу в р-не Shawnessy
-
FreshCo, Kalyna