UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт! Я шукаю роботу в галузі обслуговування. Маю рівень англійської мови C1🇬🇧та дворічний досвід роботи адміністратором, люблю працювати з людьми та завжди ставлюся відповідально до своїх обов'язків. Швидко вивчаю нову інформацію📚 Якщо ви чи ваші знайомі шукають когось на посаду в кафе, ресторані, рецепції або займаються прибиранням, буду вдячна за рекомендації або можливості співбесіди🙌🏼
-
Здравствуйте, подруга тоже не смогла сегодня заплатить
-
Добрий день підкажіть будь ласка чи можна почистити канали в зубі безкоштовно по бенефітам?
-
Хочу купити кішці щось від бліх і кліщів та глистів (щоб на двір з собою брати ненадовго). Можете порадити якісь засоби будь ласка, бо з місцевими не знайома. Їх можна взяти не відвідуючи ветеринара? Також дуже цікавлять anti-hairball treats. Пасти кішка не визнає, а її улюблених malt-kiss не знаходжу..
-
У нас вікна на іншу сторону виходять , не чую поїзд, тільки пожарку коли проїжджає 😄
-
Можливо ви знаєте хорошого українсько мовного стоматолога?
-
Маю 3 штуки якісних дитячих воріт Safety First. Нові, не використовувались. Ми підготувались заздалегідь, але ми виїжджаємо, бо маємо контракт на роботу в іншій країні. Продам за $60 за всі три. Ці ворота зараз коштують $100 кожні на Амазоні. Ви можете викупити їх в мене за $60 за всі три і перепродати за $60 за штуку або дорожче на Маркетплейсі. Я не маю часу цим займатись і не маю часу чекати на покупця. Самовивіз. Glamorgan SW.